Gå til forside

 

Ny Mercurial stjæler billedet

Verdensstjerner som Cristiano Ronaldo, Neymar, Mbappe og Hazard tager ikke fejl. Nikes Mercurial er en del af deres fodbold-DNA, når de træder ind på banen for at gøre det, de gør bedst: Styre kampen, banke bolden i kassen og sikre sejren. I den nye New Lights-pakke introducerer Nike nye versioner af de magiske Mercurial-støvler, som hjælper de store stjerner med at stjæle billedet gang på gang. Og de kommer selvfølgelig også med nogle flotte, nye farver.

Sikkert greb – super fart

Mærk kvaliteten, når du træder på banen i den nye Mercurial Vapor 13 eller Superfly 7. Den nye sål med Aerotrak-zone i forfoden giver dit spil en hurtig og fjedrende fornemmelse, når den omdanner dine bevægelser til super hastighed ved at springe tilbage til sin oprindelige facon efter hvert skridt. De vinklede knopper sørger at give godt greb i banen og give dig en eksplosiv acceleration. Du får også det bedste touch på bolden både i vådt og tørt vejr – for med All Conditions Control-teknologien kan du kontrollere banen, selvom vejret driller. Der er også blevet pillet en smule ved Mercurials episke design – for Nikes velkendte Swoosh er placeret længere nede på støvlen, hvilket giver et nyt og fedt twist til den ikoniske støvle.

Tætsiddende bevægelser

Pasformen er så utrolig vigtig, når du har behov for fart i fødderne og et godt touch på bolden. Støvlens tætsiddende pasform passer derfor perfekt til dig, der vil udnytte din teknik og din lynhurtige og eksplosive fart. Overdelen er lavet med det innovative 360-graders Flyknit i ét stykke – og kombineret med det spændstige High Tenacity-garn er du sikret fleksibilitet i dine bevægelser og den tætsiddende og fastlåste fornemmelse, der er så vigtig på banen. Hvis du vil have Dynamic Fit Collar og dermed et endnu tættere fit, skal du vælge Mercurial Superfly 7. Den høje kant, der fortsætter over anklen, giver en soklignende fornemmelse, god støtte og et dejlig tæt fit.

Nye farver til Phantom

New Lights-pakken kommer også med nye farver til Phantom Vision og Phantom Venom. De fede støvler, som blandt andet Marcus Rashford og Harry Kane scorer mål i, får en cool neongul farve mikset med sort. Flyknit-overdelen holder godt fast på din fod og sikrer den vigtige boldføling, som både driblekongen og den kølige afslutter har brug for, når kampen skal afgøres.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 5. juni:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo