Gå til forside

Fremtiden er landet – Nikes Future Lab sikrer målene

Nu rammer Nikes nye Future Lab-pakke fodboldbanerne, og de labre nyheder er klar til at smække bolden i kassen. Den nye pakke fra Nike byder på den banebrydende Phantom Vision 2 – en ny version af en af de mest populære fodboldstøvler i verden. Ghost Lace-systemet skjuler snørebåndene og sikrer en konstruktion, der omfavner din fod på fantastisk vis, og sammen med overdelen giver det noget ekstra til offensivspilleren, der vil afgøre kampen.

 

Phantom gør dig afgørende

 

De geniale farver fra Future Lab-støvlepakken giver et friskt pust til det nye år. Men det er i den grad ikke det eneste, du kommer til at bemærke, når du træder i de nye Phantom Vision 2, som pakken introducerer. For præcision er i højsædet, hvad enten det er dine gyldne afleveringer eller vanvittige vinderskud, du sender afsted. Dit boldtræf og din boldkontrol får noget ekstra fra overdelens målrettede tekstur, så hvis du er klar til at være kampens stjerne, er du også klar til Phantom Vision 2.

 

I Nikes Future Lab-pakke får du selvfølgelig også mulighed for at skaffe et par Phantom Venom i nye lækre farver. Fodboldstøvlens Flyknit-konstruktion med Flywire-tråde giver dig fremragende fleksibilitet, stabilitet og greb, så du kan styre showet.

Mercurial – stjernerne elsker den

Mbappé er flyvende med den på. Cristiano Ronaldo smækker bolden i kassen med den. Neymar dribler tårerne frem hos modstanderen med den. Den nye pakke byder selvfølgelig også på friske nye farver til Nikes Mercurial-støvler – til både Superfly og Vapor, så du kan få netop det fit, du bedst kan lide. Og det er ikke for sjov, at nogle af de største ikoner har Nike Mercurial på. Der er simpelthen mål i de støvler.

Future Lab til fremtidens stjerner

De nye farver og den nye Nike Phantom Vision 2 er selvfølgelig også klar til at gøre ungernes spil bedre. For Nikes Future Lab-pakke skal selvfølgelig gøre fremtidens stjerner til banens konger. Og de får også glæde af mange af de fede teknologier, som gør støvlerne så populære blandt fodboldspillere i hele verden – både på banerne på Amager og i de afgørende Champions League-kampene.

Nyheder om vores nyeste fodboldgear?
Ja tak!

 

Hvis du tilmelder dig Klub SPORTMASTER kan du sikre dig, at ingen nyheder fra vores fede fodboldsortiment går din målnæse forbi. Gå ind på din profil, vælg derefter Shopping Profil, og vis så, at du er glad for fodbold, ved at trykke på ”Fodbold”, så den er orange - så skal vi nok sende dig nyheder om de seneste fodboldlækkerier fra vores site. Så er du sikker på at være den første, der ved besked, når de nyeste og bedste fodboldstøvler er klar til få nettet til at blafre.

 

Som medlem kan du få en række fordele som fx fri fragt, medlemspriser og meget mere.

 

 

Bliv medlem   Læs mere

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo