Gå til forside

Dream Speed
– Slip den indre fartdjævel løs

Årets fodboldstøvle? En ny pakke af labre Mercurial-fodboldstøvler fra Nike er landet. Og den er simpelthen blevet skabt for at dække behovet for de allerhurtigste fodboldspillere på kloden. Navnet er Dream Speed, og det er da også de færreste, der kan løbe lige så hurtigt som støvlepakkens eksklusive frontfigurer: Mbappé og Cristiano Ronaldo på herresiden og Sam Kerr hos kvinderne. De kommer til at dominere kampene med de nye mørkeblå vidundere på fødderne. For med Dream Speed bliver hurtigheden optimeret så godt som muligt – forsvaret ser dig først, når du står ude ved hjørneflaget og jubler over endnu en scoring.

Drømmen bliver til virkelighed

Det kan godt være, at Dream Speed er en totalt eksklusiv fodboldstøvle, når det kommer til den professionelle fodboldverden. Men den kan altså sagtens blive din - for nu kan du få fodboldstøvlen hos SPORTMASTER. Og du mærker kvaliteten med det samme, når du træder ind på banen i enten en Vapor 13 eller Superfly 7. Aerotrak-zonen i forfoden giver dit spil en hurtig og fjedrende fornemmelse, når den omdanner dine bevægelser til super hastighed ved at springe tilbage til sin oprindelige facon efter hvert skridt. De vinklede knopper sørger for at give godt greb i banen og give dig en eksplosiv acceleration. 360 graders Flyknit-overdelen sikrer en fastlåst fornemmelse og en suveræn fleksibilitet, som er CR7 værdig.

Stræb efter maksimal fart

På siden af støvlen skinner tallene 001, der viser, at det er første version i Dream Speed-serien. På den anden side af støvlen står der 44,7 km/h, som er drømmefarten for fodboldspilleren, der vil få forsvarsspilleren til at stortude over, at han eller hun ikke kan følge med. Glæd dig til at se den nye Mercurial på Mbappé, Cristiano Ronaldo og Sam Kerr. Og glæd dig til selv at trække i støvlen. Farten bliver hyldet i Nikes nye støvlepakke – kan du følge med?

Dream Speed Kids

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo