Gå til forside

Nike
Cold Weather

Nike Shield - Klæd dig rigtigt på til løbeturen i kulden

Vi kan ikke undgå det. Det burde ikke være overraskende, men pludselig viser kalenderen sent efterår og vinter, og den søde sol og den milde temperatur bliver hurtigt byttet ud med kulde og regn. Det kan betyde dårlige nyheder for dig, der elsker de ugentlige eller daglige løbeture, for det kolde og ofte klamme vejr kan give nogle udfordringer, når løbeturen skal udføres med den maksimale komfort. Men frygt ej, og fat i stedet mod! Nike Shield er endnu en gang på pletten for at sikre dig nogle lækre løbemåneder. For med Nikes geniale løbekluns kan du trodse det dårlige vejr gang på gang, så du kan få de mange kilometer i benene, selvom årstiden forsøger at holde dig hjemme i sofaen.

På med de tre lag

De kolde og våde vintermåneder kan skabe udfordringer for dig, der ikke har løbetøjet i orden. Men når temperaturen begynder at dale, kan princippet om at have tre lag på hjælpe dig i stor stil ude på løberuterne. For det er essentielt at tage kulden seriøst, og når du mestrer de tre lag, bliver det ingen sag at trodse vinteren hver dag. Med Nike Shield bliver du klædt perfekt på til den kolde og klamme løbetur, og det stærke brand er klar til at klæde dig på i de tre lag.

 

De tre lag lyder som følgende

Første lag er løbeundertøj, som får sveden væk og ud i næste lag – typisk skabt i polyester.

Andet lag kan være en løbetrøje- eller -T-shirt - også skabt i fx polyester. Dette lag holder på varmen, absorberer sveden og får sveden væk fra undertøjet og fra kroppen. 

Tredje lag kan med fordel være et vind- og/eller vandafvisende lag, som kan bruges som et skjold, der sørger for, at kroppen ikke blive afkølet af den kolde vind og de våde dråber

Det første lag er laget, der sidder tættest på din hud. Det er typisk det, vi kalder baselayer – et lag sportsundertøj, der både har funktionelle, svedtransporterende og måske strækbare egenskaber. Det er ofte skabt i polyester og sørger for at få sved og fugt ført væk fra kroppen, når du er i gang med din løbetur. Sved og fugt skal væk, fordi det er med til at køle kroppen ned og gøre dig kold – det er ikke rart på løbeturen i kulden. De svedtransporterende egenskaber fører sved og fugt ud i næste lag.

 

Det næste lag består af en løbetrøje eller -T-shirt, der ligeledes typisk er skabt i polyester. Dette lag skal absorbere sveden og få den væk fra undertøjet og kroppen, så din løbetur bliver i din rette temperatur og med den maksimale komfort. Det andet lag har også til opgave at holde på varmen, ja faktisk fange den varme, som din krop skaber, når du er i gang med din løbetur.

 

Tredje, sidste og yderste lag er et lag, der især er vigtigt, hvis elementerne er imod dig, når du skal ud på din løbetur. For dette lag skal beskytte mod vind, regn og endda sne, og her er en let løbejakke og et par løbebukser helt perfekte – især hvis de har vind- og vandafvisende egenskaber. De vindtætte egenskaber skal sørge for, at den kolde luft og vind ikke afkøler sveden og din krop, når du er i gang med at tilbagelægge kilometerne. De vandafvisende egenskaber er perfekte, når du har et stærkt behov for at komme på en løbetur, selvom det styrter ned, eller hvis det bare regner let. En jakke med hætte kan ligeledes give ekstra beskyttelse mod regn, vind og kulde. På benene kan du fx tage et par lange tights på, der afhængigt af temperaturen enten er tykke eller tynde. Over disse tights kan du trække et par løbebukser på, som er vind- og/eller vandafvisende, så du får den ekstra gode beskyttelse til din løbetur.

 

Du kommer til at være klar til løbeturenes vinterudfordringer, hvis du trækker disse tre lag på, når du vil ud at løbe. Dit løbetøj skal være skabt i lette og svedtransporterende materialer, der sikrer, at du ikke bliver tung, kold og klam, når du er ude på din løbetur. Med Nike kan du sikre dig alle tre lag, og med det nye Shield-gear finder du en masse udstyr, der netop kan gøre vintermånederne lidt sjovere for enhver løber. For med det rette udstyr bliver det ikke årstiden, der skal fortælle dig, om du skal på løbetur eller ej.

Du skal kunne ses, når du løber

Synligheden er utrolig vigtig året rundt – du skal kunne ses! Men når mørket begynder at falde på meget tidligere end andre tidspunkter på året, kan det især være vigtigt, at du har tøj på, der sikrer, du kan ses. En masse af løbetøjet fra Nike Shield er perfekt til dig, der løber på veje, stier og andre steder med dårlige lysforhold, for det har reflekterende detaljer, der sørger for, at du kan ses af trafikanterne, du kan komme til at møde, når du er ude på løberuten. Så er sikkerheden lidt mere i top, når du er i gang med dit løb i mørket.

Nyd det våde vejr i stedet for at se det som en forhindring

Med Nike Shield på kroppen kan du nyde regnvejret i stedet for at se det som en forhindring, når du vil ud at løbe. Du kommer til at være klar til at gå i krig med det våde og klamme vejr, så du kan begive dig ud på de mange kolde, mørke, friske og fantastiske løbeture i vintermånederne. Løbetøjet og løbeskoene fra Nike Shield har vandafvisende egenskaber, så vandet preller af, når det rammer dig. Løbeskoene har ikke bare en praktisk og vandafvisende overdel – skoene har også et perfekt greb, som ydersålen sikrer, så du griber suverænt fat i de våde overflader i stedet for at glide rundt på de mange kilometer, du løber. Så skal du ikke lade dig påvirke af regnens ihærdige forsøg på at holde dig tilbage. Du bliver ikke til at stoppe!​

Nike Shield er det perfekte udstyr til dig, der ikke vil lade vejret styre, om du skal på en løbetur. Det er must-have til vintermånederne og de regnfulde, kolde og klamme dage. De komfortable, svedtransporterende, vandafvisende, varme, vindtætte og reflekterende egenskaber gør gearet fra Nikes stærke kollektion til dit mest brugte udstyr, og Nike kan give dig gear til de tre lag, som er så vigtige på din vinterløbetur. God vinter og god tur.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: