Gå til forside

Hövding 3
Ny version af cykelstiernes airbag

Verdens sikreste cykelhjelm er landet hos SPORTMASTER i en ny version. Men det er egentlig ikke som sådan en hjelm. For Hövding 3 er faktisk en cykelairbag til dig, der vil føle dig sikker, hver gang cykelstierne kalder. Ved en eventuel ulykke på cyklen bliver airbaggen pustet op på ingen tid, så du bliver beskyttet mod et ubehageligt fald. Den nye version har fået et nyt og forbedret design, som gør cykelturen endnu mere behagelig for dig.

Sikkerhed i top

Hövding 3 fungerer ved, at du bærer den som en krave omkring halsen. Når uheldet rammer, puster den sig op utrolig hurtigt og former sig omkring dit hoved og nakke som en stor, beskyttende hætte. Airbagteknologien er super sikker. Kraven, som du har rundt om halsen, har følere som aflæser dit bevægelsesmønster intet mindre end 200 gange i sekundet, når Hövding er aktiveret. Ved en ulykke pustes airbaggen op på 0,1 sekund. Dit hoved bliver omringet af sikre luftpuder i stedet for at ramme mod noget hårdt og ubehageligt.

Nem og funktionel

Funktionaliteten er i top, og i den nye version er kraven blevet smallere, så det ikke virker tungt eller generer, når du er ude på din cykeltur. Kraven, der omslutter airbaggen, er lavet i sort, vandfast og smudsafvisende stof. Hövding 3 er nemmere at tænde og slukke end tidligere versioner, og lynlåsen på forsiden gør den også lettere at tage af og på. Størrelsen kan tilpasses med et justeringsrat, så den passer perfekt på halsen og sidder dejlig behageligt. Der følger også et sort basiscover med, som beskytter mod smuds og slitage. Der skal altid sidde cover på din Hövding 3. Den nye Hövding har også fået et forbedret batteri, så du kan køre i længere tid pr. opladning. Du kan køre i cirka 15 timer, før den skal lades op – hvilket du gør med det medfølgende opladekabel.

Forbind den til din smartphone

Den nye cykelairbag fra Hövding er et teknisk vidunder. Den sikrer dig ikke bare betydeligt større sikkerhed på cykelstien - den er kvikkere end som så. For via Bluetooth kan du faktisk forbinde den med din smartphone, hvis du vil have adgang til en række funktioner gennem Hövdings app.

 

Nogle af funktionerne er:

- Batteristatus med påmindelse om ladning

- Analyse af cykeldata – både personlige og kollektive

- Hvis du vælger det, kan udvalgte ICE-numre (In Case of Emergency-numre) få automatisk besked, når der opstår en ulykke

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo