Gå til forside

Det ultimative multisportsur

Garmins Fenix 7 er bygget til alle ugens 7 dage. Det er bygget til at være det perfekte gear til din sport og aktive hverdag. Garmins serie af Fenix-ure er det ypperste, når det kommer til multisportsure, og den nye version er selvfølgelig spækket med forbedringer og tilføjelser, som gør det lidt sjovere for dig at dyrke sport og følge med i din krops udvikling. Der er naturligvis suveræn GPS, som er endnu stærkere end tidligere versioner, så du let kan navigere rundt på løberuterne, outdoor-turene, cykelturene osv. Den håndledsbaserede pulsmåling giver dig som altid mulighed for let at holde styr på sådan cirka alt, hvad din krop kan udrette og udvikle.

Forbedret batteri

– Fenix 7 er med dig hele vejen

 

For at maksimere din oplevelse er urets batterilevetid blevet forbedret på fornem vis. I smartwatch-tilstand holder Fenix 7 batteriet i helt op til en måned, mens det i GPS-tilstand holder i op til 135 timer. Så kan du være på farten i lang tid, uden din motionsmakker løber tør og går død. Uret er med dig hele vejen, så motivationen altid er i top.

En træningsmakker til enhver sport


Med et nyt og banebrydende design og en ydeevne, der præsterer bedre end nogensinde, er Fenix 7 klar til at gøre din træning og hverdag noget nemmere. Din aktive livsstil bliver blandt andet hjulpet på vej af de over 30 indbyggede sportsapps til fx løb, cykling, svømning, skiløb, fitness og meget mere. Som noget nyt kan du med Real Time Stamina-funktionen tracke, hvor meget du anstrenger dig for at nå dine mål, så du bedre kan forstå, om der er tidspunkter i fx dit løb, hvor du overanstrenger dig og skal have mere ro på. Med Race Predictor direkte på håndleddet kan uret forudsige og vise, hvor hurtigt du burde kunne gennemføre den distance, din løbetur er på. Fenix 7 regner det ud med den data, det har indsamlet fra din løbehistorik og din form. Du kan selvfølgelig også nemt holde styr på dine præstationsdata ved at se urets træningsmålinger, så du kan følge med i din udvikling. Som i tidligere versioner kan du selvfølgelig også være forbundet med Garmin Connect-appen, der er Garmins store træningsunivers til dine træningsdata.

Fuld kontrol med touchscreen

 

Du kommer til at opleve et ur, hvor du har fuld kontrol over, hvad der skal ske. Urets knapper og den nye, opdaterede touchscreen gør alting lidt nemmere, når du er på farten, hvad enten du løber, cykler eller bare er ude for at handle. Uret er både robust og moderne i sit design – det er perfekt til ethvert miljø.

Fenix 7

er standardudgaven af Garmins Fenix 7. Det måler 47 mm i diameter.
 

Shop fenix 7

Fenix 7S

er den mindste version af det geniale ur. Det måler 42 mm i diameter og har også mindre batterilevetid og skærm.
 

Shop fenix 7S

Fenix 7X

er størst. Det måler 51 mm i diameter og byder også på større skærm og mere batterilevetid. Fenix 7X har endda en indbygget lommelygte.
 

Shop fenix 7X

Fenix 7 er med til at bringe dig fremad. Hvis du vil have den ultimate partner til din sport og til at tracke din krop i hverdagen, er Garmins stjerneur din vej mod dine mål. Uret har alt det, du har brug for til at tracke din krops udvikling og din krops potentiale. Med de stærke GPS-muligheder bliver det som en leg at finde vej på ruterne gennem sport og hverdag.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo