Gå til forside

 

Garmin
Forerunner 245

Fokuser på dit løb - Forerunner 245 sørger for resten

Det er dig, der løber, men det er Forerunner 245 fra Garmin, der tænker. For mens dine ben bringer dig fremad kilometer efter kilometer, er det dette GPS-smartwatch, der evaluerer, viser vej og fortæller dig, hvordan du klarer den. Det fortæller, om du underpræsterer eller presser dig selv for hårdt. Det er der for dig – og det er med til at gøre dig stærkere.

Lad musikken motivere dig

Vil du have ekstra motivation leveret direkte fra håndleddet? Motivationen er helt i top med Forerunner 245 Music, der giver dig mulighed for at lytte til alle de sange, som får dig til at løbe 110 %. Du kan nemt downloade op til 500 sange på dit ur – enten mp3-filer eller fra streaming-apps som Spotify eller Deezer. Sæt blot dine egne hørebøffer til gennem Bluetooth, så er du godt kørende, hvad enten det er en god omgang rock, pop eller hiphop, der skal følge dig på løberuten.

Løb hvor som helst

Forerunner 245-urene har selvfølgelig indbygget GPS, og med satellitsystemet Galileo får du super GPS-målinger i Europa. Uret kan måle skridt, kalorier, puls og meget andet. Det har også en række forudindstillede aktivitetsprofiler, som især henvender sig til løberen. Så hvad enten du skal løbe helt normalt, lave trailløb, løbe på løbebånd eller på indendørs løbebane, så er Forerunner 245 klar til at vise, hvordan du klarer den. Det er primært et løbeur, men der er også aktivitetsprofiler til cykling og svømning – og der kan tilføjes endnu flere.

Træningsprogrammer med Garmin Coach

Er du en erfaren eller uerfaren løber? Lige meget hvad svaret er, kan du med Forerunner 245 få nogle gode og gratis træningsplaner med Garmin Coach, der er en del af Garmin Connects online træningsunivers. Planerne indeholder vejledning fra eksperttrænere – og planerne kan tilpasses dig og dine mål, så du nok skal nå målstregen hver gang. Nyd turen!

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo