Køb dine julegaver i god tid med mulighed for returnering helt frem t.o.m. d. 7. januar 2024
Gå til forside

Brooks er kommet for at blive

Amerikanske Brooks er for nylig landet hos SPORTMASTER. Det er et løbebrand, der har som mål at inspirere alle til at løbe og være aktive. De tror på, at hver dag med en løbetur er en bedre dag. For de mener, at løb giver dig glæde og optimisme og får dig til at se verden omkring dig i et bedre lys. Her hos SPORTMASTER er vi enige! Og selvom nogle løbeture er hårdere og sværere end andre, så er løbeskoene fra Brooks i hvert fald med til at få dig og dine fødder til at glæde jer til den næste tur. Du får suveræn bounce, komfort i top, letvægtssko og god åndbarhed, så fødderne nok skal føle, at de får luft. Du kommer nærmest til at svæve, når du trækker skoene på fødderne for at komme ud på ruterne, så du kan tilbagelægge den ene kilometer efter den anden.

Hos SPORTMASTER kan du lige nu få fødderne i Ghost, Revel, Adrenaline GTS og Levitate fra Brooks. Du bliver flyvende i dem alle.

Støddæmpning i top

 

Løbeskoene fra Brooks har fantastisk støddæmpning. Den får de blandt andet fra teknologierne BioMoGo DNA og DNA LOFT, der ligger i mellemsålen. De sørger i bund og grund for, at støddæmpning- og absorbering går op i en højere enhed, så det kan skabe det bløde løb og den bounce, der gør løbeturen så rar som mulig. Det er bare noget af den topkvalitet, som har gjort Brooks så populært i store dele af verden. En af de populære sko fra Brooks er Ghost 12. Udover den skønne støddæmpning er letvægtsskoen også kendetegnet ved sin lækre mesh-overdel, der giver skøn åndbarhed, lækkert stretch og i det hele taget bare en skøn fornemmelse. Det er en mængdetræningssko til den neutrale løber.

Holdbarhed til de mange kilometer

 

Med Brooks er du også sikret holdbarhed i høj klasse. Dine løbesko kommer til at kunne løbe de mange kilometer igen og igen, så det ikke bliver et problem, når du kræver at kunne løbe solen sort uden at skulle bekymre dig om skoens ve og vel. Adrenaline GTS 19 er en af de løbesko, der netop har den stærke holdbarhed. Det er også løbeskoen til dig, der er på udkig efter stabilitet og støtte. Den er nemlig til pronation, og med GuideRails-teknologien undgår du skader og får et glat og flydende løb. Adrenaline GTS 19 har også en mesh-overdel, der giver en skøn åndbarhed og lækker stretch, mens støddæmpning ligeledes er i top med DNA-teknologierne i mellemsålen. Løbeturen bliver perfekt med Brooks. Glæd dig!