Gå til forside

 

Asics
Gel-Kayano 26

Kayano 26 – ikonet er tilbage

Version nummer 26 af den ikoniske GEL-Kayano er landet hos SPORTMASTER. Den evigt populære løbesko fra Asics er som altid skoen til dig, der ønsker stabilitet og støddæmpning fra øverste hylde. Og denne gang har japanske Asics arbejdet ud fra et princip om, at Kayano 25’eren var en fremragende sko – og derfor har de videreudviklet på den og skabt en endnu bedre 26’er. Udover at du kan være sikker på skøn komfort, har Kayano 26’eren også det mål, som tidligere versioner har haft: At give fremragende beskyttelse med hver meter du løber.

Super støddæmpning

I mellemsålen finder du det super responsive FlyteFoam Propel. FlyteFoam er Asics’ letteste skum, og det sikrer den perfekte støddæmpning til dig og dit løb. For dit afsæt bliver effektivt og fyldt med energi. Så bliver hvert skridt lidt sjovere. Og du finder selvfølgelig også Asics’ velkendte GEL-zoner i både forfod og hæl, der giver den bløde og behagelige fornemmelse, som giver dig motivationen til at løbe lidt længere. I hælen er GEL’en større og mere effektiv end i 25’eren. Ydersålens gummi og greb er stadig det fremragende letvægts AHAR-gummi, som sikrer god trækkraft og holdbarhed.

Skoen mod overpronation

Kayano har altid ydet en super effektiv pronationsstøtte. Dynamic Duomax Support System hjælper med at forhindre de problemer, som pronation kan skabe, og Guidance-teknologierne hjælper din fod med at bevæge sig naturligt fremad, mens der også bliver sørget for stabilitet til foden.
Skoens åndbare overdel består af et trådnet, der skaber god ventilation til fødderne, så de nok skal overleve løbeturen uden at få hedeslag.
GEL-Kayano 26 passer til enhver slags løber. Den er både til dig, der løber en hyggetur på 2 kilometer i ny og næ, men også maratonløberen kan finde sig godt tilpas med ikoniske Kayano på fødderne.

Endnu et mesterværk

Skoen giver den nødvendige beskyttelse til både korte og lange løbeture, og kombinationen af stabilitet, komfort og et godt og sikkert fit giver dig lyst til at løbe længere end nogensinde før. Et gammelt japansk ordsprog lyder: Respekter fortiden, men skab fremtiden. GEL-Kayano 26 trækker på alt det gode fra Kayano nummer 25 og tidligere versioner, men japanske Asics har videreudviklet og skabt endnu et mesterværk. Det her er din nye løbesko. God tur!

videnskaben bag
teknologien

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo