Gå til forside

GlideRide gør din løbetur til en svævetur

Asics GlideRide er skabt til, at du skal kunne løbe solen sort, uden dit energidepot bliver drænet. Med GlideRide skal du simpelthen kunne bruge samme mængde energi og nå længere, end du ville med andre løbesko på fødderne. Og det er jo et fremragende udgangspunkt for Asics’ nye løbesko, som er fyldt med en række af de fede teknologier, det japanske brand har udviklet. GUIDESOLE-teknologien i mellemsålen er skoens store omdrejningspunkt. Det øger støddæmpningen i stor stil og reducerer dermed graden af belastning for ankel og muskler.

 

Mellemsålen kombinerer alt det gode

 

Men det er ikke kun GUIDESOLE, der sørger for, at din løbetur bliver en svævetur. For sammen med FLYTEFOAM i mellemsålen og Asics’ velkendte GEL-teknologi får du en genial kombination af teknologier, som skaber noget af den ypperste stødabsorbering, du finder på markedet. FLYTEFOAM-skummet giver dig den responsive oplevelse, som driver dig fremad og samtidig er med til at skåne din krop ved hvert eneste skridt, mens GEL-området ved hælen giver den bløde fornemmelse ved landingsfasen.

 

Komfort i top

 

GlideRides overdel er lavet i sømløst og blødt mesh med stafferinger. Materialet giver skøn åndbarhed og stabilitet, og overdelen holder også foden godt fastlåst på din løbetur, mens den på samme tid er dejlig strækbar. Skoens ydersål er skabt med AHAR-gummi, der sikrer perfekt greb på underlaget, når du tilbagelægger den ene kilometer efter den anden. Det er gummi med både høj slidstyrke og skøn trækkraft. Komforten er i top, og du skal nok komme langt, når du har GlideRide fra Asics på fødderne.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo