Gå til forside

ASICS

GEL-NIMBUS 24

Nimbus 24 fra Asics sikrer den gode løbefølelse

Findes der noget så godt som følelsen af, at alting spiller, når du skal ud på din løbetur? GEL-Nimbus fra Asics har udviklet sig til at være et ikon for løbere i hele verden. Det har den fordi, den giver dig alt det, du har brug for, når du har behov for at nyde løbeturene. Den har elementerne, der bare skal spille, når du vil have det maksimale ud af turen ud på løberuten. Med den nye GEL-Nimbus 24 på fødderne er du gang på gang sikret støddæmpning i topklasse, suveræn komfort og en god pasform, der får dit løb til at blive let som en leg. Skoen er faktisk også lettere end tidligere versioner.

Det oplagte valg

 

Nimbus 24 er en mængdetræningssko, som er perfekt til hverdagens løbetræning. Den har neutral løbestil, men den giver også god nok stabilitet til, at du med mild pronation kan trække i den skønne sko. Hvis du er ny i løbegamet, er skoen et oplagt valg, hvis du skal lære at elske at løbe, men løberen, der elsker de lange løbeture, får også utrolig meget ud af den gode støddæmpning, som Nimbus 24 byder på.

Støddæmpning i topklasse


GEL-Nimbus 24 har en række opdateringer i forhold til tidligere versioner. En helt essentiel opdatering er mellemsålens FF Blast+, der bygger videre på de egenskaber, som Flytefoam-skummet har mestret. FF Blast+ er den blødeste mellemsål, Asics har skabt, og det er også lettere end det materiale, man har set i tidligere Nimbus-versioner. Den nye teknologi giver højere energireturnering til hvert tråd i dit løb, så du kommer til at føle dig flyvende. Som i Nimbus 23 er der også kønsspecifikke egenskaber i Nimbus 24 – mellemsålen tilpasser sig den enkelte fod, og skoen tager højde for de forskellige løbestile, som karakteriserer kvinder og mænd.

Hvis du er ny i løbegamet, er skoen et oplagt valg, hvis du skal lære at elske at løbe, men løberen, der elsker de lange løbeture, får også utrolig meget ud af den gode støddæmpning, som Nimbus 24 byder på.

Asics har løbeskoen til dig og dit løb

 

Det er ikke for sjov, at der findes så mange forskellige løbesko på markedet. Vi har alle vores måde at løbe på, og vores fødder, ben og kroppe har behov for noget forskelligt, hvis komforten skal være i top, og vi skal undgå skader. Lige meget hvordan du løber, er der en Asics-løbesko til dig. For Asics har skabt en række bredtfavnende løbesko, hvor både innovation, kvalitet og komfort er i højsædet. De giver alle slags løbere mulighed for at få kilometer i benene. For som Asics siger, er det at løbe at blive inspireret. Vi håber, du kan finde inspirationen til at komme ud på løberuterne, når du ser Asics store udvalg af løbesko. Er det fx GEL-Nimbus 24, der skal hjælpe dig på vej?

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo