Gå til forside

Sensommerløb, stabilitet og støddæmpning
- Asics har løbeskoen til dig

Er du klar til at møde sensommeren og efteråret i par skønne løbesko fra Asics? Hvis du vil ud på nogle længere ture, hvor du virkelig får kilometer i benene, eller hvis du bare vil på nogle korte hyggeture, så har det japanske topbrand et par perfekte løbesko, der passer netop dig. Og hvis du skal løbe længere ture på især asfalt, er det vigtigt, du har et par sko, der støtter og beskytter dine fødder, knæ og hofter fra de stød, kroppen får fra det hårde underlag. Så vælg den perfekte løbesko fra start, så du kan få forbedret dine præstationer, få den optimale komfort og forebygge mulige skader. Der er masser af kilometer at tilbagelægge, så det handler om at få dine fødder godt klædt på. Find din optimale løbesko fra Asics herunder!

Legendarisk sko beskytter ved pronation

GEL-Kayano er og bliver en go-to sko for dig, der har en pronerende løbestil. GEL-Kayano 26 er Asics’ topmodel og er en stabilitetssko, som giver mere støtte til de løbere, der har en tendens til at falde lidt indad med fødderne og dermed overpronere. Løbeskoens pronationsstøtte stabiliserer og retter din fod op, så du undgår skader. Det er sådan en sko, der virkelig bare sørger for din fod.

Du får suveræn stabilitet med pronationskilen DuoMax og Trusstic-teknologien, der sikrer, at din fod ikke falder indad. En ekstern hælkappe holder hælen og nederste del af foden stabil og på plads gennem hele dit løb. Desuden giver Asics’ GEL-teknologi maksimal stødabsorbering til løbeturen, mens du i mellemsålen finder det fremragende Flytefoam Propel, der sikrer en genial omgang energireturnering fra støddæmpningen – så bliver hvert tråd så effektivt som muligt. GEL-Kayano 26 er intet mindre end den perfekte løbesko til både korte og lange distancer, hvis du har pronation.

Super støddæmpning
til neutralt løb

Asics er ledende indenfor langdistanceløb, og brandet har en række løbesko med den rigtige kombination af teknologier, der passer til enhver form for løb. Til dig med neutral løbestil har de lavet den geniale GEL-Nimbus 21. Det er en klassesko til de lange løbeture, men kan også sagtens bruges til de kortere ture. Asics er konstant med til at udvikle løbernes muligheder, og det er Nimbus 21 endnu et godt bevis på. Den giver maksimal komfort til de løbere, der ønsker en blød og utrolig behagelig fornemmelse under hele løbeturen.

Letvægtsskoen har en super affjedrende mellemsål med nanofiberdesign, som uafbrudt virker stødabsorberende. For også her er der tale om både GEL-teknologi, der giver maksimal stødabsorbering samt FlyteFoam Propel, der sikrer effektiv energireturnering til dit tråd. Desuden er Nimbus 21 super holdbar og slidstærk – den egner sig blandt andet super til ture på 5 og 10 kilometer, mens den også er en klassesko til et maraton. Den har også en rummelig skosnude, der giver skøn plads til storetå og fodballe.

Styr på løbet

Både GEL-Kayano 26 og GEL-Nimbus 21 er løbesko fra øverste hylde. Den ene er perfekt til dig med pronation, mens den anden bærer dig gennem de mange kilometer, hvis din fod passer bedst til neutralt løb. Teknologierne er i top i begge Asics’ løbesko, så det er bare med at få dem på fødderne og komme ud på ruterne. Vi ses derude!

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo