Gå til forside

adidas X Speedportal - Hurtigere i alle dimensioner

En ny X er klar til fodboldbanen! Åben op for hastighed gennem flere dimensioner med den nye X Speedportal støvle. De dage, hvor hastighed betød distance over tid er er slut. Med den nye støvle er der tale om hastighed i alle dimensioner uanset din position på banen. Hurtige reaktioner og hurtig tænkning. Køb de nye X Speedportal fodboldstøvler i dag og forbind de hurtige fødder til din hurtige tænkning.

Oplev multidimensional hastighed

X Speedportal er skabt til dig, der ønsker at træde ned i en hurtig og let fodboldstøvle, så du kan præstere, når du indtager din position på banen. Fodboldstøvler er spækket med avancerede teknologier, som er designet til at åbne op for en hver dimension af bevægelse og hastighed – så du kan blive hurtigere i både sprint, retningsskifte og opfattelse.

Den nye Game Data pack byder på alle de kendte favoritter fra adidas. Udforsk de nyeste X Speedportal, Predator Edge og COPA Sense – og find den fodboldstøvle, der passer bedst til dig.

Materialer i topklasse

 

I sålen anvendes Speedframe 2.0, som har et multidirektionelt knopsystem, der sikrer et godt greb i en hver retning med topacceleration. Støvlens overdel anvender Speedskin 2.0 teknologien, som er et let sømløst primeknit materiale, der sikrer komforten samt giver dig god føling med bolden.

Fodboldstøvle for stjernerne

Messi er en af de mange fodboldstjerner, der spiller i X Speedportal, og netop hans egenskaber kommer til sin ret i den nye støvle fra adidas. Så vil du spille ligesom Messi, så hop i X Speedportal støvlen og oplev, hvad den kan gøre for dit spil.