Gå til forside
Expand

Skabt til fart, skabt til teknik og skabt til mål

En ny X er klar til fodboldbanen! X Speedflow fra adidas er klar til at gøre livet surt for din modstander. Den geniale fodboldstøvle er skabt til dig, der ønsker at træde ned i den hurtigste og letteste fodboldstøvle, når du vil på banen for at præstere. Messi er en af de mange stjernespillere, der spiller i X Speedflow, og netop hans egenskaber kommer til sin ret i den nye fodboldstøvle fra adidas - alle dele ved denne støvle er specialfremstillet til at hjælpe spilleren med at blive hurtigere både i sprint, retningsskifte og opfattelse.

Unikt materiale

X Speedflows overdel er lavet i helt nyt og unikt materiale. Den er sammensat af Primeknit+, der er et materiale, som er blødt og fleksibelt. Den giver komforten og tilpasser sig foden. Sammen med Primeknit+ består overdelen af laserskåret TPU, der er semigennemsigtig og giver en fast og stabil fornemmelse både i sprint og retningsskifte. Dette sikrer, at foden forbliver stabilt og fastlåst nede i støvlen under acceleration og sprint.​

Sålen

Sålen på X Speedflow er skabt i letvægtsmateriale og kommer med en karbonfiberplade i forfoden. Dette hjælper til at give det mest effektive afsæt og den bedst mulige overførsel af kræfter fra kroppen til fremdrift i fødderne - både ved acceleration og sprint. Fodboldstøvlens knopsystem griber effektivt fast i underlaget og giver den bedst mulige hjælp til fremdrift i kampens hede. Dette sker med hjælp fra de pileformede knopper som hjælper med til at trække støvlen frem. På FG-modellen fungerer støvlen både på græs og kunstgræs.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo