Gå til forside

adidas Uniforia
- Bolden til EM 2020 er klar til at smadre netmaskerne

Nu har adidas endelig løftet sløret for, hvad de mange fodboldstjerner skal sparke løs til, når EM 2020 løber af stablen. For den nye Uniforia er blevet offentliggjort, og bolden er intet mindre end magisk at kigge på og sparke til. Navnet Uniforia skal lede blikket hen på den forenende kraft og euforien, som en fodboldslutrunde skaber. Og det bliver noget af et EM. For med kampe i hele 12 forskellige lande bliver det første gang, der afholdes EM med mere end to værtslande. Det betyder, at EM 2020 kommer til at byde på en række forskellige kulturelle indtryk fra de forskellige nationer – og altså ikke bare på banen. At det bliver et helt særligt EM, skal den nye bold selvfølgelig også udtrykke.

Udtrykker et miks af kulturer

Europa er et kontinent med mange fantastiske fodboldnationer, og til EM 2020 skal 24 fodboldlandshold fra hele verdensdelen repræsentere deres lande - i forsøget på at nå frem til finalen og udrette det ultimative. Med kampe i 12 forskellige lande bliver det et kæmpe miks af kulturer, vi kommer til at opleve, når vi fx tager til Baku i Aserbajdsjan, Bukarest i Rumænien, Bilbao i det spanske Baskerland og London i England. Uniforia fra adidas er netop inspireret af det store miks. Boldens design byder på en række forskellige farver, mens der også er trykt navn på værtsbyerne og GPS-koordinater til de forskellige stadioner – blandt andet København og Telia Parken, hvor der skal spilles flere kampe.

Hvem går hele vejen?

Det bliver spændende at finde ud af, hvilket hold der ender med at hæve pokalen, når finalen er færdigspillet på Wembley i London 12. juli. Spørgsmålet er, om Uniforia er bolden, der skal være med til gøre Danmark til europamestre igen. Det håber vi! EM starter i hvert fald 12. juni 2020, og nu ved vi, hvordan bolden ser ud. Skal du score mål, der er en slutrunde værdig med den nye bold? Du kan købe Uniforia i fem forskellige versioner – i fem forskellige prisklasser. Alle fem bolde er selvfølgelig intet mindre end fremragende og klar til at blive sparket i kassen.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo