Gå til forside

Ultra BOOST 20
- Ikke engang himlen sætter grænserne

Nu er Ultra BOOST 20 fra adidas klar til at gøre dine fødder lykkelige. Og det legendariske brand har haft gang i et helt særligt samarbejde for at skabe en af de nye versioner af løbeskoen. For til at starte med kommer vi til at se Space Race-udgaver af den nye sko fra den populære serie. Det er resultatet af et samarbejde med det amerikanske laboratorium på den internationale rumstation, ISS. Så man kan på mange måder sige, at rumforskning har været med til at skabe den nye Ultra BOOST 20 til os løbere helt hernede på jorden. Det er der kommet en laber løbenyhed ud af.

Fra start kommer vi også til at se nye ”normale” versioner af den ikoniske sko fra adidas – til dig der hellere vil holde fødderne mellem himmel og jord.

En mellemsål fyldt med BOOST!

Du bliver ikke skudt helt op til månen, når du løber en tur med Ultra BOOST 20 på fødderne – du kommer dog til at få bounce, der får løbeturen til at føles som en svævetur. For serien af løbesko er kendt for deres fantastiske mellemsål, der er lavet med BOOST-skum. Og det kendetegner selvfølgelig også Ultra BOOST 20. Ligesom i 19’eren har 20’eren også 20 % mere BOOST end de tidligere versioner, og derfor er der suverænt energiudbytte på løbeturen. Skummet sikrer returenergien, der får dit tråd og bounce til at gå op i en højere enhed. Derudover arbejder Torsion Spring-konstruktionen sammen med mellemsålen for at give løberen en forbedret støtte. Stretchweb-ydersålen er stadigvæk lavet med Continental-gummi, der giver genialt greb på underlaget. Det tilpasser sig dit løb og din stil – og giver dig en glattere og mere fleksibel løbetur. Gummien har lækker trækkraft og giver et dejlig energifyldt løb, hvor du ikke kommer til at opleve problemer med overfladerne, du bevæger dig rundt på.

Kontrol, åndbarhed og lock down – suveræn overdel

Overdelen er skabt med Tailored Fiber Placement, der ellers normalt bliver brugt til fx sikkerhedsseler i fly og til helikopteres rotorer. Men i Ultra BOOST 20 bliver den brugt til at tilsætte garn til overdelen, der giver fantastisk effektiv masse og tykkelse til skoen. Det giver dig kontrol over afsæt og landing og påvirker også overdelens Primeknit+. Tekstilprocessen danner syninger over hver enkel millimeter for at give fremragende fastlåshed, fleksibilitet og stabilitet til løbeturen. Fuld kontrol og super komfort. Overdelen har også forbedret åndbarhed, så dine fødder kan trække vejret på løbeturen.

Formstøbt hælkappe sikrer stabiliteten

Dine fødder kommer til at have det rigtig godt på løbeturen. Det gør de blandt andet fordi, Ultra BOOST 20 har en hælstruktur, der på fremragende vis er med til at fastlåse din fod. Så kan du føle dig sikker på, at fødderne er beskyttet og forbliver i den rette stilling, når du tilbagelægger de mange kilometer. Du kender hælen fra Ultra BOOST 19, og den helt særlige hælkappe giver ikke bare et behageligt løb, men designet er også noget helt for sig.

Du kan få fødderne i adidas’ nye Ultra BOOST 20 nu. Du finder dem til både mænd og kvinder – og i både Space Race og normale versioner. Tjek dem ud her på SPORTMASTER.dk!

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo