Gå til forside

Overvind udfordringen - nå drømmen

Når du står over for den ultimative udfordring. Når naturens kræfter er i spil. Når du skal finde din indre styrke til at møde de vildeste udfordringer, skubbe grænsen for hvad du troede muligt og bryde de barrierer du møder på din vej.

 

Mærk den forunderlige følelse af at blive ét med naturen, når du overvinder dig selv og når toppen af din performance. Med adidas TERREX sikrer teknologi og innovation, at du kan holde fuld fokus på præstation og resultater – vi skaber de bedste forudsætninger for, at du kan forløse dit potentiale og realisere drømmen om at nå den højeste top.

Kathrine Højgaard –
Kæmp dig til målet

Oplevelsen

 

Kathrine Højgaard er konkurrenceløber og hun løber mere end de fleste. Flere forskellige typer af løb, men hele tiden drevet af en ambition om at udfordre sig selv og flytte sin grænse. Hun er draget af naturen og bjergene og kombinerer landevejs- og baneløb med trailrun, hvor det er de store naturoplevelser og den sværere type af løb, som er motivationen.

 

”Løb er mit frirum og et af de steder, hvor jeg prioriterer mig selv. Jeg er i kontakt med min krop, og elsker den følelse af styrke jeg mærker, når jeg løber op ad bakke eller i udfordrende terræn”.

Trailsko : adidas Terrex Soulstride

Trail-løbesko til kvinder med Traxion ydersål for et ekstra godt greb i terrænet.

For Kathrine er det at komme ud i naturen en stor del af løbeoplevelsen.

 

”Jeg elsker at løbe i skoven og opsøge nye steder i naturen. Det gør mig ikke noget, at det regner og blæser. Tværtimod så oplever jeg, at mærke naturen og omgivelserne i højere grad, når det regner og blæser”.

Det gør mig ikke noget, at det regner og blæser. Tværtimod så oplever jeg, at mærke naturen og omgivelserne i højere grad, når det regner og blæser

adidas Terrex Agravic Windweave Vindjakke

Det perfekte stykke overtøj til trailløbere. Dens slim fit-design giver fremragende vindbeskyttelse, mens den vandafvisende DWR-belægning beskytter mod let regn

Udstyret

På løbeturene er det vigtigt for Kathrine, at hendes udstyr føles let og ubesværet.

 

”Jeg løber ofte med rygsæk eller en vest på, med plads til energi og væske, når jeg løber mine ture i naturen. Det er vigtigt for mig, at mit tøj er funktionelt og åndbart. Jeg er typisk ude i 1-2 timer og vejret kan ændre sig undervejs. Derfor har jeg oftest lag-på-lag på, så jeg har mulighed for at skabe ventilation og tilpasse undervejs”.

 

Men allervigtigst når man løber trailrun er skoene. Grebet (i sålen) skal forhindre, at man glider eller styrter.

 

”Det vigtigste udstyr når jeg løber trail, er de sko jeg har på. Her betyder det meget, at de har et godt greb uden at blive for tunge.”

adidas TERREX Free Hiker 2 GORE-TEX

Kast dig ud i naturen med stil og komfort. Føl dig selvsikker under de fleste vejrforhold takket være den åndbare GORE-TEX-membran og ContinentalTM Rubber-ydersålen.

Overvind tvivlen

Når Kathrine står over for en udfordring, som hun ved bliver svær, er hun afklaret omkring det ubehag og den manglende lyst til at fortsætte, som vil opstå undervejs.

 

”Jeg ved der kommer smerte, men jeg ved også at smerten og ubehaget er kort og at den positive oplevelse af at have gennemført vil vare så meget længere. Jeg forsøger at forholde mig passivt til de uhensigtsmæssige tanker, og i stedet holde fast i min plan og handle derudfra”.

 

Nå dit mål med en plan

Ting kan synes umulige og et mål urealistisk, men Kathrine er ambitiøst anlagt og når hun sætter sig et mål lægger hun en plan.

 

”Jeg er ambitiøst anlagt og meget målrettet, når jeg vil opnå noget. Det at have en plan motiverer mig, og medvirker til at jeg bedre kan sikre, at for eksempel progressionen i min træning er hensigtsmæssig. Det giver mig en ro at vide, hvornår jeg har de vigtige træningspas og ligeledes se, at jeg er på rette kurs”.

En stor drøm for mig er at løbe i højden i bjergene, hvor der er sne. Jeg har altid været meget draget af bjerge og den natur, der ligger omkring. Det minder mig om, hvor fantastisk et liv og en natur vi har”.

 

Michael Jørgensen –
Passion for detaljen

Oplevelsen

 

Michael er en alsidig sportsudøver, som efter en fodboldkarriere har prøvet kræfter med både trailrun, klatring, ironman, tennis, padel og meget mere. Hele tiden drevet af en stor nysgerrighed og en lyst til at lære og beherske det, som han ikke kender.

 

”Hvis der er noget jeg ikke kan, så er jeg meget optaget af at lære det. Så fordyber jeg mig i det, lige til jeg kan”.

 

Men vigtigst af alt er det, at træningen sker på Michael’s præmisser.

adidas Terrex Multi T-Shirt

Denne Terrex Multi-T-shirt fra adidas er lavet med fugtabsorberende AEROREADY for at holde dig tør og fokuseret, uanset om du vandrer, løber eller træner.

”Det er vigtigt for mig, når jeg træner, at det er mig der har friheden til at bestemme hvad, hvornår og hvor meget. Processen må ikke overtage, så lysten forsvinder. Hvis jeg en dag har lyst til at styrketræne, så er det det jeg gør. Har jeg lyst til at tage i skoven og løbe den næste dag, så gør jeg det. Det fede ved at dyrke en udendørssport er jo, at der aldrig er lukket. Du kan træne, når du vil”.

Vi er jo alle sammen styret af et mønster. Naturen får os til at stoppe op og reflektere – få os til at føle uendeligheden komme lidt tættere på. Den refleksion er vigtig for mig – og at den unikke oplevelse skaber et minde

adidas Terrex AEROREADY Multisport Rygsæk

En rygsæk til alle dine outdoor-eventyr. Fyld denne Terrex-rygsæk fra adidas til lange dage på trailet, eller pak den let og stram den ind med kompressionsremmene. Uanset hvad holder et AEROREADY-rygstykke dig tør og fokuseret.

Udstyret

Michael er en nørd omkring gear og faktisk er fedt udstyr et stort drive for ham.

 

”Det er motiverende for mig, at designet er lækkert og kvaliteten helt i top. Jeg undersøger de mærker der findes og går med det, som er både funktionelt, lækkert og pålideligt. Jeg skal kunne stole på, at gearet virker, når jeg står helt alene et sted i ødemarken”.

adidas TERREX Free Hiker 2 GORE-TEX

Disse sko fra adidas giver dig komfort og selvsikkerhed på dine hverdagseventyr. Det er tid til at nyde din outdoor-oplevelse, under de fleste vejrforhold takket være den åndbare GORE-TEX-membran.

I sin egen verden

For Michael er det oplevelsen og det at rykke grænsen for sin egen formåen, som er interessant. Ikke så meget selve resultatet. Han ved, at når det gælder, står han overfor en mental kamp. Og det fascinerer ham.

 

”Jeg går ind i min zone og så er jeg i gang. Der sker noget lige der – jeg siger til mig selv, at det kan jeg godt, og at jeg gennemfører! Og så går jeg ind i mig selv. Lige der er løbebriller gode at gemme sig bag, så har du ingen forstyrrende øjenkontakt. Du er 100% fokuseret og har nærmest skyklapper på”.

 

Lad lysten lede dig

Michael er drevet af at blive bedre til noget konkret, når han træner; at styre baghånden i tennis, at kunne tæmme bjergene når han klatrer eller at nå runners high.

 

”Det motiverer mig at blive bedre til noget, men hvis jeg har gjort det samme for længe, så skal der ske noget og jeg må ryste posen. Det må aldrig blive for ekstremt og ensporet træning. Jeg skal udfordres og udvikle mig”.

 

De store naturoplevelser er vigtige for Michael, når han træner. Der sker noget når man konfronteres med naturens ekstremer og skønhed.

 

”Vi er jo alle sammen styret af et mønster. Naturen får os til at stoppe op og reflektere – få os til at føle uendeligheden komme lidt tættere på. Den refleksion er vigtig for mig – og at den unikke oplevelse skaber et minde”.

Det største

Michael har stået på toppen af Kilimanjaro, en nærmest rørende oplevelse som stadig trækker de store følelser frem.

 

”Jeg får kuldegysninger, når jeg tænker på hvordan det var at stå der og kigge ud over verden og bare føle sig så lille. Ikke alle oplever det der. Fornemmelsen af, at du er kommet så langt – og at noget er så meget større end dig og at du bare er en lille bitte brik”.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo