Gå til forside

 

Adidas Sense Boost GO

adidas’ alsidige superstjerne

Sommerens skønneste sneaker er landet hos SPORTMASTER – den egner sig endda også til din løbetur på byens ruter og fortov. Og har du brug for en sko at vandre storbyerne tynde i, når du i løbet af sommerferien skal til Paris, Rom, London, Aarhus eller noget helt femte, så er adidas’ Sense Boost Go den super komfortable sko til dig og dine fødder. For det er skoen, der kan alt.

Fastlåst fornemmelse og god plads

Med Sense Boost Go har ikoniske adidas skabt en sko, der er dejlig let og har en åndbarhed, der passer perfekt til sommeren. Den smidige strikoverdel følger din fods bevægelser, og skoen er bredere i både forfod og hæl. Det giver dig og din fod en sikker følelse af, at foden både har god plads, men samtidig bliver perfekt fastlåst. For netop den fastlåste fornemmelse bliver blandt andet sikret af pløsen, der fordeler trykket omkring mellemfoden. Og det er ikke pløsens eneste opgave – for hvis det ikke kun er din plan at vandre rundt i storbyen, kan du på pløsen finde en særlig QR-kode – skan den, hvis du vil have cool guides og ruter til løbeturene i bylivet.

 

Fremragende Boost-skum

Klar til en god gang komfort? Sense Boost Go har en mellemsål, der er lavet med adidas’ fremragende Boost-skum, som sikrer støddæmpningen og den responsive oplevelse konstant, når du bevæger dig. Det sikrer dig og din fod den komfort, der får dig til at fortsætte, selvom gå- eller løbeturen bliver lang. Skoen skyder dig fremad ved at bruge energien fra dit afsæt: Jo mere energi, du giver, jo mere får du tilbage. Den holdbare Stretchweb-ydersål er placeret under Boost’en og er klar til at sikre et super greb, hvor end du bevæger dig hen.

Sommerens sko

Sense Boost Go fra adidas er sommerens sko. Den er skøn til hverdagen, gaden og vejen. For med sine egenskaber er du sikret god åndbarhed, støddæmpning, lethed, fastlåst fornemmelse og stadigvæk god plads. Den er perfekt til dig, der vil på storbyeventyr i varmen, løbeture eller blot har brug for noget, der sikrer hverdagskomforten.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo