Gå til forside

Der er ingen grænser med den nye Predator Edge fra adidas

 

Siden 1994 har adidas’ Predator været med til at skubbe til grænserne for, hvad en fodboldstøvle skal kunne – og hvad du skal kunne udrette med din fodboldstøvle. Nu er den nye Predator landet. Den går under navnet Predator Edge, og den er skabt til at revolutionere dit spil, så du kan afgøre kampen gang på gang. Nye teknologier giver bolden vildt skru og svæv, når du hamrer den mod mål, og pasformen giver dig den ultimative komfort, så du kan performe maksimalt. Predator Edge er på grænsen til det uretfærdige. Find den hos SPORTMASTER nu!

Skabt til kvinder og mænd – skabt til at vinde

Den nye Predator Edge er udviklet til at få dig til at vinde. Ideerne til, hvordan støvlen skulle udformes, er kommet ved at spørge en række kvindelige spillere – både professionelle og dem på hyggeniveau – til råds om, hvordan de mener, en fodboldstøvle skal være, hvis den skal passe til deres spil. Som adidas selv siger det: Kvindefodbold er teknisk fodbold – Predator Edge er skabt til at give dig fremragende teknik. Der er fokus på at give spilleren fuld kontrol over bolden, og det var det, de adspurgte ville have. Den lækre version af klassikeren er selvfølgelig skabt til, at både kvinder og mænd skal kunne udrette mirakler på banen.

FAQ med Sofie Junge

Den danske midtbanespiller Sofie Junge har spillet over 70 kampe for det danske landshold. Den 29-årige landsholdsspiller er til dagligt på kontrakt i Juventus, og hun har tidligere tørnet ud for blandt andet FC Rosengård, Fortuna Hjørring og Levante.


Hvad kan adidas’ Predator Edge, som gør dit spil bedre?
Jeg har spillet med Predatorsiden 2017 –og før det også andre adidas-støvler i mange år. Jeg føler, at det er den, der passer bedst til min fodform, hvilket er det vigtigste for mig. For først og fremmest skal støvlen passe til min fødder. Jeg synes,Predator passer godt til mine fødder, da den gør plads til de små knyster,jeg har ved tæerne og på hælene. Det er vigtigt for mig,at de ikke skaver disse steder.Når jeg spiller centralt på banen,laver jeg mange vendinger og retningsskift. Der er det vigtigt,at fodboldstøvlen siddergodt på foden,så jeg hverken føler,at jeg glider rundt i støvlen,når jeg skifter retning, eller at jeg får ondt i fødderne,hvis støvlerne presser for meget. Netop dér er Predator også rigtig god.Jeg har også lagt mærke til, at mine indersideafleveringer er mere skarpe i den nye model.

Hvordan er fodboldlivet i Italien hos Juventus?
Jeg har det rigtig godt i Juventus. Klubben har høje ambitioner og skaber fantastiske rammer for,at vi kan udvikle os som hold og som enkelte spillere. Det er dejligt at mærke,at klubben virkelig ønsker et godt kvindehold,og at de samtidig anerkender, at rammerne skal være gode for,at vi kan opnå vores mål. Jeg synes,vi har udviklet os i hver eneste sæson, hvilket også ses ved,at vi nu har kvalificeret os til kvartfinalen i Champions League fra en svær gruppe. Derudover er Italien et dejligt land med en meget venlig befolkning, og det er fantastisk og meget rørende at mærke den enorme passion,der er for fodbold samt den store interesse og respekt,der er omkring kvindefodbolden.

Ser du frem til at skulle repræsentere Danmark ved den kommende slutrunde i England?
EM i England er en fantastisk motivation for mig til at arbejde hver eneste dag for at blive en bedre fodboldspiller. Til de sidste to slutrunder har skader spoleret en god optakt for mig, så lige nu er jeg bare vildt fokuseret på at holde mig skadefri og træne godt hver dag, så jeg forhåbentlig er bedre end nogensinde til EM-slutrunden. Så jeg ser frem til det,men jeg ved også, at meget kan ske inden slutrunden, så det er bare om at tage en dag ad gangen.

Zone Skin – skrue og svæv som aldrig før

Der er blevet udviklet videre på Predators helt særlige egenskaber i forhold til at træffe bolden. Det nye Zone Skin er banebrydende, for med en række gummielementer, der er placeret i fire forskellige områder på Predator Edges overflade, kommer du til at opnå den fulde kontrol over bolden. Du kommer også til at opleve skru og svæv i bolden som aldrig før, så dine dommedagshug bliver endnu sværere at nå for den stakkels keeper.

Pasform i topform

 

Når du bevæger dig rundt på banen, skal komforten være i top. Facet Fit-overdelen på Predator Edge giver dig Primeknit, der som altid sikrer den gode fornemmelse og suveræne fleksibilitet, når du skal lave dine mange hurtige bevægelser på banen. Pasformen er fremragende, og den er udviklet til at give dig et niveau ekstra – både når det kommer til præstation og komfort. Støvlens Power Facet-sål giver dig stabilitet og mulighed for bedre at kunne udføre de mange dynamiske bevægelser på banen.

Du bliver modstanderens skræk, når du overtager banen med dine Predator Edge fra adidas. Dit træf på bolden bliver intet mindre end giftigt - glæd dig!

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo