Gå til forside

Væk dæmonen – gør livet uretfærdigt for modstanderen

adidas’ Mutator Pack er landet, og det er dermed bekræftet, at 2020 bliver dæmonernes år. For i den nye pakke præsenterer adidas en ny og banebrydende Predator. På den finder du 406 små takker på forfoden, som skal være med til at gøre livet surt for dine modstandere, når du træder på banen i dine nye Predator 20. For den nye fodboldstøvle fra adidas’ nyeste pakke har Demonskin. Teknologien skal sørge for mere spin til dit skud og dine afleveringer, så du kommer til at efterlade både forsvar og målmand snotforvirrede, når du knalder til bolden med det lækreste boldtræf i byen. Demonskin gør dig til en dæmon på banen. Og du skal glæde dig til den nye innovation – det bliver 100 % unfair.

Nyt årti – ny superstøvle

Med den nye Predator 20 vil adidas slippe en ny fodboldstøvle løs, som er skabt til en nygeneration af fodboldspillere – for et nyt årti kræver en ny superstøvle. Og denne her er djævelsk god. Stjerner som Pogba og ter Stegen på herresiden og Sauerbrunn og Wullaert på kvindesiden kommer til at blive de nye dæmoner på fodboldbanen, ligesom du kan blive. Støvlen skal give spillerne mulighed for at få optimal og maksimal bevægelse på banen, så de i høj grad kan gøre modstanderen usikker. Driblinger, afleveringer og i særdeleshed skud bliver taget til næste niveau med Predator 20.

Opdaterede farver til adidas’ ikoniske støvler

Du må efterhånden kende adidas’ forskellige støvler. X, Nemeziz, Copa og Predator. I Mutator-pakken finder du en helt ny version af Predator, men de tre andre støvler kommer i friske, nye farver, som er klar til at starte 2020 med bravur. Det er ikke lang tid siden, den nye Copa 20 landede, og støvlen, som passer perfekt til kreatøren, finder du selvfølgelig også i nye farver. Tjek de nye støvler ud her på SPORTMASTER.dk.

Mutator til alle aldre – fodboldstøvler til børnene

De nye støvler fra adidas passer selvfølgelig også til ungernes fødder. Både de nye farver fra X, Nemeziz og Copa og den nye dæmoniske Predator 20 er klar til at være med til at skabe det smukke spil, når ungerne træder ud på grønsværen. Der er små tekniske forskelle i forhold til versionerne, som de voksne træder i, men det betyder ikke, man går på kompromis med kvalitet. Der bliver scoret mål og skabt magi i Mutator fra adidas.

Nyheder om vores nyeste fodboldgear? Ja tak!

 

Hvis du tilmelder dig Klub SPORTMASTER kan du sikre dig, at ingen nyheder fra vores fede fodboldsortiment går din målnæse forbi. Gå ind på din profil, vælg derefter Shopping Profil, og vis så, at du er glad for fodbold, ved at trykke på ”Fodbold”, så den er orange - så skal vi nok sende dig nyheder om de seneste fodboldlækkerier fra vores site. Så er du sikker på at være den første, der ved besked, når de nyeste og bedste fodboldstøvler er klar til få nettet til at blafre.

 

Som medlem kan du få en række fordele som fx fri fragt, medlemspriser og meget mere.

 

 

Bliv medlem   Læs mere

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo