Gå til forside

adidas Hard Wired Pack

adidas har netop lanceret den nye Hard Wired-pakke. Pakken er fyldt med lækre fodboldstøvler i nye cool farver. Helt specifikt er det alle adidas’ fire siloer, Predator, Copa, X og Nemeziz, der får et opdateret look.

Slip kreativiteten løs

Støvlerne, der bliver båret af nogle af de største stjerner i fodboldens verden, er klar til at gøre den nye sæson spektakulær. Messi, Pogba, Dybala og Salah er i hvert fald klar til at jagte stor succes i et par støvler fra adidas. Er du klar?

Nye friske farver

Vi har at gøre med en multifarvet pack. Copa er neongul, Predator er turkis og sort, Nemeziz er pink, mens X er himmelblå. De friske nye farver skal nok gøre dig klar til den nye sæson – og den er perfekt til dig, der vil skille dig ud på banen. En af tankerne bag den nye pakke med de særdeles kreative farver er, at man skal kunne udtrykke sig selv – blandt andet ved at skabe spillet på banen.

SE 'Hard Wired'-UDVALGET

Samme gode teknologier

Støvlerne fra den nye Hard Wired-pakke er selvfølgelig fyldt med alle de geniale teknologier, som du kender fra adidas-støvlerne. Predator er lavet til spilleren, der ønsker fuld kontrol over bolden, så spillet kan styres. Støvlens Controlskin-overdel limer bolden til din fod. X giver dig den fornødne hurtighed til at spurte forbi det stakkels forsvar, for med den ultralette Speedframe-ydersål får du ren acceleration. Copa er skabt til kreatøren, der lægger sukkerboldene til medspilleren og sørger også for, at du selv kan skabe chancerne, som kan afgøre det hele. Purecut-forfodssokken sikrer det bløde touch, der kan sætte gang i kreativiteten. Nemeziz bæres af Messi. Støvlen er skabt til det innovative boldspil – til dig der konstant tænker i nye baner, når du skal finde frem til målet. Den geniale overdel giver en fastlåst fornemmelse, der yder stabilitet og tæt føling med bolden.

Snøreløse 19.3’ere

I den nye Hard Wired-pakke er der selvfølgelig også lækre laceless-versioner af en række af støvlerne, så du kan være i endnu tættere kontakt med bolden. Adidas er begyndt at lancere snøreløs version af X 19.3, og det kan man også glæde sig til i Hard Wired-pakken. Der er selvfølgelig også laceless version af Nemeziz 19.3. Så er der rigeligt med muligheder til dig, der foretrækker fodboldstøvlerne uden snørebånd, når der skal dribles, afsluttes og vindes kampe – og de findes i begge ender af prisskalaen.

Hard Wired til de mindste

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo