Gå til forside

adidas’ Faster Than - Vær en hurtigere version af dig selv

Nu er adidas’ nye stjerneskud endelig på markedet. ’Faster Than’-kollektionen er adidas’ nye svar på, hvad dine fødder kommer til at hungre efter, når der skal løbes. Med de nye sko vil adidas redefinere meningen af ordet ”hurtig”. For hurtighed skal være noget personligt. Det behøver ikke være et tal, som andre har skabt, som du skal konkurrere mod. Løb for at forbedre din personlige tid – i stedet for at fokusere på andres. Så kan hurtighed hurtigt blive en personlig følelse, som du både kan mærke, se og være stolt af. Så bliver det op til dig, hvad hurtighed betyder. Vær selv med til at definere betydningen, når du trækker de nye adidas-løbesko på. Du kommer til at elske dem. Og hver gang din løbetur er færdig, kommer du til at glæde dig til næste gang. Og næste gang. Og…

 

SL20

 

Løbeskoen SL20 er den rene mester, når det kommer til at give dig en fjedrende følelse i hvert eneste tråd. Det er især med tanke på, at når først og fremmest din løbesko er behagelig, så skal alting nok falde på plads. Og betingelserne tyder i den grad på, at alt kommer til at løse sig med adidas’ SL20 på fødderne. Den sømløse og strækbare overdel i mesh er super åndbar og støttende, og ydersålens lækre Continental-gummi giver ekstraordinært greb. Og så er der den nærmest eksplosive støddæmpning fra mellemsålen. Støddæmpningen kaldes Lightstrike, og den er motiverende ud over det sædvanlige. Den er let, og du bliver hurtig, ja nærmest flyvende.

 

 

Ultra BOOST PB

 

Løb behøver ikke handle om andre end dig selv. Det kan faktisk bare handle om, at du skal være den bedste version af dig, når du giver den gas på løberuterne. Med Faster Than introducerer adidas en ny version af Ultra BOOST, som skal være med til at skubbe din PB i én retning gang på gang. For med Ultra BOOST PB på fødderne skal dig og din tid forbedres. Den fjerlette løbesko er skabt til hurtigt løb. Du kommer til at løbe langt, og du kommer til at mærke, hvordan den strømlinede form hjælper dig i mål. Overdelen er skabt med Celermesh-materiale, der er adidas’ letteste mesh. Det styrker åndbarheden, så dine fødder får luft. Skoene har også den BOOST-mellemsål, der giver så mageløs støddæmpning, at det halve kunne være nok – energireturen fra dit eget tråd gør dig flyvende og hjælper dig med at forbedre din tid på daglig basis.

 

 

Ultra BOOST 20

 

Vi kender efterhånden alle sammen det unikke design og den fremragende følelse, som adidas’ Ultra BOOST har. Faster Than-kollektionen byder også på en lækker Ultra BOOST-nyhed, og den spændstige BOOST i mellemsålen sørger som altid for utroligt bounce. Jo mere energi du giver i dit tråd, jo mere energi får du tilbage i dit afsæt. Returenergien er suveræn. Den fodomsvøbende strikoverdel sørger for topkomfort. Løbeskoen er bygget til at give dig selvtillid på løberuterne ved at give dig en følelse af, at du kan løbe for evigt. Støtte, støddæmpning og stil gør løbeturen til dagens højdepunkt.

 

Solar BOOST ST

Med adidas’ Faster Than-kollektion får vi også en fed Solar BOOST ST til langdistanceløberne. Skoen giver så fantastisk stabilitet, som man ellers kun kan drømme om, og du kommer ikke til at skænke en eneste tanke på, at løbeturen er hård og ubehagelig for dine fødder. For løbeskoens Solar Propulsion Rail-teknologi og Energy Rail-mellemsål hjælper med at styre og guide din fod, hver gang du tager et skridt. Du får også målrettet støtte ved mellemfoden fra det specialkonstruerede Fibre Placement i mesh-overdelen. Derudover har skoen også den velkendte BOOST-skum i mellemsålen, som er dejligt affjedrende og er med til at skubbe dig og dit løb i den helt rigtige retning for hver meter, du løber.

 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo