Køb dine julegaver i god tid med mulighed for returnering helt frem t.o.m. d. 7. januar 2024
Gå til forside

Encryption Pack fra adidas

Lås op for dit potentiale, når du træder på banen med adidas’ nye støvlepakke på fødderne. Den stilede Encryption Pack er landet, og det er årets sidste pakke fra adidas. De nye støvler er klar til at smadre netmaskerne og drible de stakkels modspillere rundtossede. Støvlepakken er inspireret af den digitale verden, mange af os efterhånden bevæger os rundt i mere eller mindre konstant. Støvlerne fra den nye pakke kommer i grå og med camouflagetema, og de er fyldt med de lækre teknologier, som du kender fra Nemeziz, X og Predator – og støvlepakken byder på en ny version af Copa’en, som giver nogle fede tilføjelser til dit spil.

Debutant på fodboldbanen - Ny Copa 20

Encryption Pack byder ikke kun på opdaterede farver til de lækre fodboldstøvler fra adidas. Den byder også på en helt ny generation af Copa. For Copa 20 er landet, og innovationerne er ikke til at tage fejl af, når du trækker den nye version på foden. Den nyskabende Fusionskin-læderbehandling på overdelen sikrer den maksimale komfort på fodboldbanen, mens grafikken giver dig et fuldstændig genialt fingeraftryks-look. Copa er stadigvæk skabt til kreatøren, der lægger den ene sukkerbold efter den anden til medspillerne - og samtidig selv kan skabe egne chancer, som kan afgøre kampene. Der er en grund til, at en af de største kreatører i fodboldens verden, Paulo Dybala, er adidas’ Copa-stjerne. Du får både Copa 20 med snørebånd og laceless. Skab spillet.

Veje viser vejen med X på fødderne

Danske Katrine Veje er en af de mange stjerner, der render rundt i en støvle fra den nye støvlepakke fra adidas. Arsenal- og landsholdsspilleren kommer nemlig til at træde på banen i et par X 19.1 fra Encryption Pack. Støvlen kommer til at give hende hurtigheden til at spurte forbi de stakkels forsvarsspillere i kvindernes Super League i England. For fodboldstøvlens Speedframe-ydersål giver hende den maksimale acceleration.

Fodboldstøvler til ungerne

Ungerne skal selvfølgelig ikke snydes for den nye Encryption Pack fra adidas. Der er også nye versioner af fodboldstøvlerne til børn, og de kommer i samme farver som støvlerne til voksne. De har nogle små tekniske forskelle i forhold til voksenversionerne, men det er uden at gå på kompromis med kvalitet – fodboldstøvlerne skal nok sørge for det smukke spil på banen.