Gå til forside

Spark rejsen i gang med adidas’ VM-bold

 

I slutningen af 2022 bliver VM i herrefodbold sparket i gang, når de 32 kvalificerede landshold skal dyste om trofæet i Qatar. Ved hver slutrunde bliver der præsenteret en ny, officiel kampbold, og VM 2022 er selvfølgelig ingen undtagelse. Tjek den nye bold ud her – og shop den nu hos SPORTMASTER!

Lad fødderne fortælle historien

 

Bolden har fået navnet Al-Rihla, der på arabisk kan oversættes til ”en rejse”. Og her snakkes der altså ikke bare om boldens rejse fra din fod og op i målhjørnet. Det handler om hele fodboldrejsen, du kan fortælle, når du lader fødderne tale, og det handler om den historie, en fodbold kan fortælle i samarbejde med dine tanker, din teknik og dine bevægelser.

Fuld fart på afslutningerne

 

Hver berøring er med til at skrive din fodboldhistorie. VM-bolden fra adidas er skabt til at give den vildeste kontrol og præcision, når du skal drible, aflevere og skyde, og med sine innovative teknologier og materialer får man en helt fænomenal boldfornemmelse med Al-Rihla. Speedshell-teknologien øger boldens hastighed i luften med en rotation, der ikke er set magen til. Du kommer til at sende de hurtigste skud afsted, når dit træf med bolden for alvor sætter aerodynamikken i gang. Bolden er desuden opbygget af 20 paneler, der giver et unikt look, der er inspireret af Qatars mange sandklitter.

Mindre kan ikke gøre det, når verdens største stjerner skal have bolden i kassen, og du skal give den gas på den lokale grønsvær. Skyd VM i gang allerede nu, så du ved, hvordan det føles, når man sparker slutrundens bold forbi keeperen.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: