Gå til forside
14. maj 2019

adidas 302 Re-Direct

 

Nu lander adidas’ 302 Redirect Pack – ny Nemeziz på gaden!

Er du klar til at forelske dig i en ny fodboldstøvle? Med adidas’ nye 302 Redirect Pack introducerer det legendariske brand en ny støvle: Nemeziz 19. Og der er en grund til, at fx fodboldguden Messi dribler rundt med Nemeziz på fødderne – støvlen er skabt til dig, der har lyst til at lege med dine modstanderes følelser, drive gæk med dem og smække bolden i kassen, når du har lyst til det. Sådan har det været med Nemeziz i lang tid, men nu er 19’eren kommet, og den er klar til at gøre dit spil endnu mere elektrisk.

Men én ting er støvlens egenskaber, der nok skal hjælpe dig og dit spil på banen. En anden ting er Nemeziz 19’erens look. Og der er i den grad mulighed for at matche skønheden i dit spil med skoens udseende. Den snørebåndsløse Nemeziz 19+ ligner nærmest en smuk rose, der skal til springe ud og åbne sig – og det skal nok inspirere dig til at folde dit spil ud på bedste vis.

 

Smidighed og fleksibilitet på banen

Og nu tilbage til egenskaberne: Nemeziz 19 er bygget med adidas’ innovative sportstape-inspirerede Tension Tape, der giver dig fantastisk lockdown og er skabt til at give dig den smidighed, som kun er de bedste driblere forundt. De adrætte bevægelser, som det geniale lockdown giver, er også hjulpet godt på vej af det 360 fit, som den anatomiske overdel byder på. Din fod får en blød følelse, og du får en direkte kontakt med bolden, når du tæmmer den, og når du dribler tårerne frem i forsvarets øjne.

Den delte ydersål tilbyder et Torsion System, der giver dig og din fod den fornødne støtte - lige meget hvor meget energi du bruger i dine bevægelser og driblinger. Det sikrer dig suveræn fleksibilitet, når du skal sætte din modstander af. Nemeziz 19 kommer både med og uden snørebånd – og du finder de samme egenskaber i begge versioner.

 

Nye farver til alle siloer

Men Nemeziz 19 kommer ikke alene. For Redirect 302 Pack indeholder også en række fede farver til alle de andre fantastiske fodboldstøvler fra adidas, som du kender i forvejen. Det betyder, at du kan få nye fede versioner af Predator, Copa og X på fødderne, når du skal drive gæk med dine modstandere på banen.

Mens Nemeziz 19 er rød og sølv, finder du Dybalas Copa i en udgave, der er sort, sølv og rød. Og med Copa 19+ får du en genial laceless læderstøvle at garne i. Predator kommer også i en ny og farlig udgave, hvor sølv, sort og rød pryder den støvle, som Pogba laver magi i. Og mon ikke vi ser Salah køre rundt med bolden i X’eren, når der skal spilles Champions League-finale den 1. juni? Den nye X i sølv og rød er elegant og målsøgende. Der er mål og magi i adidas’ Redirect 302 Pack. Er du klar til at trylle?

 

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo