KUN I BUTIK
Nutramino-Whey Pulver 500 gram - chokolade/banan-No Colour-1381540

Nutramino Whey Pulver 500 gram - chokolade/bananFarve: (No Colour)

Style nummer: 1381540

Protein

120,-

Denne vare er i øjeblikket udsolgt på sportmaster.dk, men findes i vores butikker

Nutramino Whey Pulver 500 gram - chokolade/banan

Velsmagende proteinpulver fra danske Nutramino med chokolade/banan smag.

Når du træner, presser du dine muskler, så de er tvunget til at vokse sig stærkere. Du opnår størst succes, når du sørger for at få protein inden for 30 minutter efter træning
Nutramino Protein indeholder 100% valleprotein i en udvalgt kombination af ultrafiltreret isolat og koncentrat. Kombinationen af valleprotein og kun en minimal mængde sukker og fedt giver dig de helt rigtige byggesten til at opbygge ren muskelmasse. Nutramino Protein er rig på de tre vigtige BCAAs; L-leucin, L-isoleucin samt L-valin og absorberes hurtigt i kroppen, så du får de resultater, du træner for at opnå

Pulveret anvendes inden 30 minutter efter træning i forbindelse med opbygning og toning af musklerne, som en del af en kontrolleret dagskost eller som et proteinholdigt mellemmåltid. Perfekt til dig, som ønsker at spare på kulhydraterne.

BRUGSANVISNING/DOSERING
Bland 1 scoop (28g pulver) med 150-200 ml vand i en shaker og ryst godt. Tilføj mere eller mindre vand for at finde din favoritkonsistens.

INGREDIENSER
Valleprotein blanding (91%) (valleprotein koncentrat, valleprotein isolat) (emulgator (soja lecithin)), aroma, fedtreduceret kakaopulver (3,6%), solsikkeolie pulver [mælk], salt, sødestoffer (sucralose, acesulfam-K) farvestof (E150c). Kan indeholde spor af gluten, æg, peanuts og nødder.

NÆRINGSINDHOLD PR. 28G. (1 PORTION)
Energi: 113 kcal/471 kJ
Fedt: 2,2 g
- heraf mættet fedt: 1 g
Kulhydrater: 3,3 g
- heraf sukkerarter: 2,4 g
Fibre: 0,3 g
Protein: 20 g
Salt: 0,06 g