Hvad leder du efter?

 

 

NIKE

 

NIKE VOMERO 14

Nike 'always forward'

 

 

POPULÆRE KATEGORIER

SNEAKERS

LØBESKO

LØBETØJ

LIFEStyLe

FITNESSTØJ

SPORTS-BH'er

FODBOLDTRØJER

FODBOLDSTØVLER

 

 

 

NIKE FREE RN 2018

Helt ny Nike Free RN løbesko til både fritid og hverdagens løbeture. Med det moderigtige design kan du uden tøven sammensætte denne løbesko med dine andre hverdagsklæder. Nike har taget en af folkets yndlingssko og opdateret den på nogle helt centrale parametre. Materialerne i overdelen er nye endnu bedre og lettere - mens sålen er en ny letvægtssål, som stadig giver den barfods-fornemmelse, der efterhånden kendetegner Nike Free-serien.

SHOP HER

 

 

NYESTE nike LØBESKO

NIKE REACT

 

NIKE ZOOM

 

 

 

NYESTE NIKE SNEAKERS

 

 

NIKE AIR MAX

Et ikon i sneakerverdenen. Manden bag Nike Air Max, Tinker Hatfield, introducerede den første af slagsen tilbage i 1987 og er sidenhen skabt i en lang række forskellige udgaver – nogle mere ikoniske end andre. Gå på opdagelse i vores Air Max-udvalg lige her.  


SE UDVALGET

 

 

NIKE TECH FLEECE

Nikes populære kollektion af træningstøj "Tech Fleece" repræsenterer mødet mellem sport og stil og leverer en efterspurgt mulitionfunktionaliteti tøj, som kan bruges både til hverdag og til sport. Se udvalget og shop Tech Fleece her!

SHOP TECH FLEECE

 

 

NIKE YOUNG ATHLETES

Bliv optimalt klædt på til hverdagen – både indenfor og udenfor banen. Vores udvalg til “Young Athletes” er enormt - hvad end det er det helt rigtige gear til dit barns sportsgren eller en afslappende kollektion af træningstøj, som f.eks Tech Fleece. 
 

Gå på opdagelse i vores Young Athletes-univers lige her! 

SHOP HER

 

 

NYESTE NIKE FODBOLDSTØVLER

'ALWAYS FORWARD'