Søg i over 12.000 produkter..

Start
Slide 1 of 6
  • Nike-React Infinity Run Flyknit-Racer Blue/White-bri-2180379
  • Nike-React Infinity Run Flyknit-Racer Blue/White-bri-2180379
  • Nike-React Infinity Run Flyknit-Racer Blue/White-bri-2180379
  • Nike-React Infinity Run Flyknit-Racer Blue/White-bri-2180379
  • Nike-React Infinity Run Flyknit-Racer Blue/White-bri-2180379
  • Nike-React Infinity Run Flyknit-Racer Blue/White-bri-2180379
Neutral
Nike-React Infinity Run Flyknit
-Black/Black-white-2180376
Nike-React Infinity Run Flyknit-Racer Blue/White-bri-2180379

Nike React Infinity Run FlyknitFarve: (Racer Blue/White-bri)

Style nummer: 2180379

Løbesko til mænd

1.300,-

1.040,-

Nike-React Infinity Run Flyknit-Racer Blue/White-bri-2180379

Nike React Infinity Run Flyknit

1.300,-

1.040,-

Hvad er neutral løbestil?

Hvis du har en neutral løbestil, så fordeles din vægt lige ned gennem benet og giver dig det mest effektive afsæt, når du løber. Dine sko vil altså stå lige, hvis du ser dem bagfra. En neutral løbesko har typisk en ensartet hårdhed i mellemsålen, så du ikke støttes eller presses fra den ene eller anden side. Læs mere om løbestil her

Nike React Infinity Run Flyknit

Skabt til at holde dig løbende
En ny legende er landet. For nu introducerer Nike den nye React Infinity Run. Og her får du en løbesko, der er skabt til, at du aldrig skal stoppe med at løbe. Den er designet til at reducere skader, så du kan fortsætte dit løb og tage ud på dine ruter gang på gang. Løbeskoen byder på en helt ny version af Flyknit, så den lette overdel er stærkere og mere slidstærk end tidligere versioner. De tre adskilte lag er dejligt fleksible og holder din fod sikkert på plads, når du er ude for at løbe solen sort på dine mange ture. Skoen har også en ydersål, der er skabt med mere gummi end tidligere, så grebet i overfladen og slidstyrken er i top.


Mellemsålen sikrer støtten
Løbeskoens mellemsål er højere, har mere skum og sikrer en blødere fornemmelse end tidligere - og den bredere form giver skøn stabilitet. Derudover giver skummet i React-mellemsålen støtte i de tre faser, som løberen oplever ved hvert skridt. For den giver fremragende fleksibilitet ved tåen, en flydende afvikling over mellemfoden og en suveræn stødabsorbering ved kontakt med overfladen. Du kommer også til at være tættere på skummet end i andre løbesko, og på den måde får du en blødere og mere responsiv oplevelse – og du kommer til at mærke dit løb. Skoene støtter så meget at, de også kan benyttes hvis man pronerer let til moderat, så man vil stå helt stabilt i den. De kan derfor både bruges af den neutrale løber og pronation løberen, som pronerer let til moderat.


Reducerer skader
Under tests, som Nike har foretaget, viser det sig, at Nike React Infinity Run reducerer skader med 52 %, hvis man sammenligner med Nikes Air Zoom Structure 22. Undersøgelsen blev foretaget i en test, hvor man fulgte 226 mænd og kvinder i løbet af et 12-ugers løbetræningsprogram. I testen betød en skade, at man gik glip af tre eller flere sammenhængende løbetræninger på grund af løbesmerter i løbet af de 12 uger.


Stop aldrig med at løbe
Den nye løbesko opfordrer i den grad til, at du aldrig skal stoppe med at løbe. Hvis du i endnu højere grad end tidligere vil undgå løbeskader er Nikes nye stjerne perfekt til din fod og dine mange ture. Den fremragende støtte og komfort kommer konstant til at være en motivation til bare at løbe derudaf. Med andre ord: Nikes React Infinity Run holder dig løbende.


Produktdetaljer
- Kan både bruges af dig med neutral løbestil eller pronation
- Nike React-mellemsålen giver suveræn støtte og stabilitet til dit løb
- Du er tættere på skummet
- Sikker stødabsorbering
- Reducerer skader i forhold til andre løbesko
- Overdel med ny version af fleksibelt Flyknit

Nike

Nike

Nike er et af den slags brands, man bare ikke kommer udenom, når man snakker sportstøj og mode. Og hvem kender ikke Swoosh-logoet, der første gang blev brugt i 1971? Brandet er innovativt - både når det kommer til teknologier og look - og deres evne til konstant at forny scenen indenfor sneakers, tøj til løb, fodbold, hverdag og så meget andet har været med til at give dem den status, de har i dag: Ikonisk.

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: