Menu

Kurv

Log ind

Livepris ⭕️
Nike-Mercurial Vapor 12 Pro FG 'Always Forward'-Volt/Black-2064157
Nike-Mercurial Vapor 12 Pro FG Game Over Pack-Dark Grey/Black-dark-2081690

Style nummer: 2064157

Nike Mercurial Vapor 12 Pro FG 'Always Forward'(Volt/Black)Fodboldstøvler til mænd

1.000,-

500,-

Dette produkt er udsolgt både i butik og online

Nike Mercurial Vapor 12 Pro FG 'Always Forward'

Mercurial Vapor 12 Pro fra den nye generation af Mercurial. Mercurial kollektionen bruges af bl.a. Cristiano Ronaldo, Neymar og Eden Hazard.

360° pasform
Mercurial Vapor 12 Pro er konstrueret med en premium syntetisk overdel, som sørger for en god boldføling og kontrol på bolden ved høj fart. Overdelen er behandlet med Nikes velkendte ACC (All Conditions Control), der giver et godt greb på bolden uanset vejrforhold – tørt som vådt.

Nytænkende ydersål
Støvlen har fået en usammenhængende ydersål, der er noget markant andet end hvad man er vant til at se på fodboldstøvler. Den består af en todelt plade, der er placeret ud fra fodens form under hhv. sålen og hælen. Knopsystem er konstrueret med fart i fokus. Nike har analyseret fodens anatomi, hvilket har resulteret i den revolutionerende forfodsplade med fremragende greb i banen. Knopperne er vinklet, der giver bedst mulig acceleration og retningsskift.

FG-knopsystem
Til brug på almindelige græsbaner

Nike

Nike er et af den slags brands, man bare ikke kommer udenom, når man snakker sportstøj og mode. Brandet er innovativt - både når det kommer til teknologier og look - og deres evne til konstant at forny scenen indenfor sneakers, tøj til løb, fodbold, hverdag og så meget andet har været med til at give dem den status, de har i dag: Ikonisk.