Menu

Kurv

Log ind

-30%
Nike-Mercurial Touch Elite Målmandshandsker-White/Hyper Crimson/-2095864

Style nummer: 2095864

Nike Mercurial Touch Elite Målmandshandsker(White/Hyper Crimson/)

Style nummer: 2095864

Målmandshandsker

1.200,-

840,-

Størrelsesguide

Vælg størrelse

  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

Kun på lager online

Nike Mercurial Touch Elite Målmandshandsker

NY OG INNOVATIV MÅLMANDSHANDSKE FRA NIKE
Nike har udviklet en ny innovativ målmandshandske ved navn Mercurial Touch. Handsken føles, ser og fitter anderledes end traditionelle målmandshandsker. Ved at reducere massen og stivheden i traditionelle handsker, har Nike skabt en handske, der er designet til at frigøre det ultimative potentiale fra en målmands hænder. Handsken er blevet gjort 33% lettere og 47% tyndere end de forrige handsker fra Nike.

Unik pasform uden strop
Den traditionelle strop er blevet erstattet af en fleksibel håndledsåbning, som strækker sig helt op på underarmen. Det giver unik mobilitet og komfort.

Punch prints
Punch prints på den tredje og fjerde kno sørger for du kan bokse bolden langt væk i stressende sitautioner.

Godt greb under alle vejrforhold
Handskerne har ligesom Nike fodboldstøvler fået tilført teknologien ACC (All Condtion Control) i skummet. Den sørger for du han kontrol under redninger og udkast i tørt som vådt vejr.

Nike

Nike er et af den slags brands, man bare ikke kommer udenom, når man snakker sportstøj og mode. Og hvem kender ikke Swoosh-logoet, der første gang blev brugt i 1971? Brandet er innovativt - både når det kommer til teknologier og look - og deres evne til konstant at forny scenen indenfor sneakers, tøj til løb, fodbold, hverdag og så meget andet har været med til at give dem den status, de har i dag: Ikonisk.