Hvad leder du efter?

Nike Free 4.0 Flyknit - Dame(Black/White-wolf Gre)Løbesko til kvinder

1.100,-

Dette produkt er udsolgt både i butik og online

Nike Free 4.0 Flyknit - Dame

Den helt nye 2015-udgave af Nike Free 4.0, en evigt populær løbesko fra Nike. Free 4.0 er den midterste variant i Free-siloen og er til dig der gerne vil have en lettere og mere naturlig løbesko end 5.0'eren - men stadigvæk har brug for en mere stabil støtte og komfort.
Denne gang er overdelens design helt ny, ellers er mange af teknologier og tiltagene fra sidste års variant blevet bevaret og opdateret.
Den komfortable overdel beståer endnu engang af det vævede flyknit-materiale, der former sig efter foden og er dejligt fleksibelt. Den sømløs konstruktion minimerer desuden også risikoen for irritationer og småskader for huden ved foden. Den lette overdel, skoens lave profil og afrundede hæl sikrer en let og naturlig løbeoplevelse fra Nike - inspireret af natural running og barfodsløb. 6 mm hældrop i mellemsålen. Overdelens konstruktion er forstærket med Flywire-kablerne, der giver den rigtige støtte og stabilitet. Den fleksible ydersål med Nikes Flex Groove-teknologi er blevet bevaret - de mange flexriller og flexfelter giver en ekstremt bevægelig ydersål og gør at du lander mere naturligt.
Lav vægt på 214 gram.