Søg i over 12.000 produkter..

Start
Slide 1 of 6
  • Nike-Epic React Flyknit 2-Pink Blast/Black-whi-2133487
  • Nike-Epic React Flyknit 2-Pink Blast/Black-whi-2133487
  • Nike-Epic React Flyknit 2-Pink Blast/Black-whi-2133487
  • Nike-Epic React Flyknit 2-Pink Blast/Black-whi-2133487
  • Nike-Epic React Flyknit 2-Pink Blast/Black-whi-2133487
  • Nike-Epic React Flyknit 2-Pink Blast/Black-whi-2133487
Neutral
Nike-Epic React Flyknit 2-Pink Blast/Black-whi-2133487

Nike Epic React Flyknit 2Farve: (Pink Blast/Black-whi)

Style nummer: 2133487

Løbesko til kvinder

1.200,-

Nike-Epic React Flyknit 2-Pink Blast/Black-whi-2133487

Nike Epic React Flyknit 2

1.200,-

Kun på lager online

Hvad er neutral løbestil?

Hvis du har en neutral løbestil, så fordeles din vægt lige ned gennem benet og giver dig det mest effektive afsæt, når du løber. Dine sko vil altså stå lige, hvis du ser dem bagfra. En neutral løbesko har typisk en ensartet hårdhed i mellemsålen, så du ikke støttes eller presses fra den ene eller anden side. Læs mere om løbestil her

Nike Epic React Flyknit 2

Mere support – mere komfort. Nikes nye Epic React Flyknit 2 tager din løbetur op på højeste niveau med sine episke egenskaber
Du skal føle komforten, når du træder ned i Nikes nye Epic React Flyknit 2. For den er på mange måder den fremragende sko, som du kender fra den tidligere version, der kom på markedet sidste år – bare i en forbedret udgave. Den innovative og lette sko, som er til den neutrale løber, er utroligt responsiv – for med React-skumsålen får du sådan en slags wow-løbeoplevelse, som kun denne sko kan give. Din løbetur bliver intet mindre end episk.

Ny og forbedret overdel
Den skønne oplevelse får du blandt andet fra overdelens fulde Flyknit-konstruktion, der giver dig en minimalistisk letvægtsfølelse, som virkelig sørger for komfort til foden. Det giver dig en fremragende åndbarhed, en lækker letvægts-stretch og en skøn støtte og support – alt dette med henblik på at give dig et større og større smil på læben for hver meter, du løber. Overdelen smyger sig samtidig om din fod, som var det en sok – du får alt den støtte og komfort, du har brug for, når du skal tilbagelægge den ene kilometer efter den anden.

Fremragende skum i mellemsålen
Den nye version giver en endnu blødere og mere letvægtig følelse end forgængeren. Skoen er designet til at flere hundrede kilometers løb ikke skal ændre på, at skoen forbliver blød, responsiv og stærkt fjedrende, så du kan holde dit høje tempo, når du er godt i gang. For Nikes React-skum, der sidder i mellemsålen, er noget af det mest fantastiske skum, der er på markedet. Der er ikke noget med at gå på kompromis, selvom skummet er let og slidstærkt. Det forbliver ultrablødt og affjedrende – jo hurtigere du løber, jo større følelse af fremdrift får du igen, når React-skummet er en del af dit løb. For når din fod lander, reagerer sålen på styrken af dine skridt ved at skubbe tilbage.

Stabilitet, greb og slidstyrke
Ydersålens gummi giver et fremragende greb, og skoens slidstyrke er heller ikke til at tage fejl af. Denne sko holder i evigheder – både på grund af ydersålens gummi, men også fordi skumydersålen, der modstår komprimering og holder sin form. Gang på gang kommer du til at få den fantastiske følelse af, at det er første gang, skoen er i brug. Ydersålsmønstret har gennemsigtigt gummi under forfoden og hælen – det leverer slidstærkt greb lige der, hvor du har brug for det. Samtidig stabiliserer hælklemmen bagsiden af din fod og hjælper med at holde din hæl på plads, når foden lander. Din fod bliver fastholdt, og det giver dig en fremragende stabilitet i dit løb.

Produktdetaljer
- Løbesko til kvinder med neutral løbestil
- Flyknit-overdelen giver letvægts-stretch og støtte
- Nike React-teknologien leverer fremragende skum til mellemsålen, der sikrer et blødt, responsivt og stærkt fjedrende løb
- Formstøbt hæl giver en sikker, stabil fornemmelse
- Indersokken gør skoen nem at tage på
- Konturformet krave sidder lige under din ankel og giver en behagelig pasform
- Ydersålsmønstret har gennemsigtigt gummi under forfoden og hælen, der leverer slidstærkt greb
- Drop: 10 mm (27 mm hæl og 18 mm forfod)

Nike

Nike

Nike er et af den slags brands, man bare ikke kommer udenom, når man snakker sportstøj og mode. Og hvem kender ikke Swoosh-logoet, der første gang blev brugt i 1971? Brandet er innovativt - både når det kommer til teknologier og look - og deres evne til konstant at forny scenen indenfor sneakers, tøj til løb, fodbold, hverdag og så meget andet har været med til at give dem den status, de har i dag: Ikonisk.

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: