KUN I BUTIK
Slide 1 of 2
  • Nike-Elevate 3" Shorts - Dame-Black/Gunsmoke-1606123
  • Nike-Elevate 3" Shorts - Dame-Black/Gunsmoke-1606123
Nike-Elevate 3" Shorts - Dame-Black/Gunsmoke-1606123

Nike Elevate 3" Shorts - DameFarve: (Black/Gunsmoke)

Style nummer: 1606123

Shorts til kvinder

300,-

Denne vare er i øjeblikket udsolgt på sportmaster.dk, men findes i vores butikker

Nike Elevate 3" Shorts - Dame

LØBESHORTS I SÆRKLASSE TIL KVINDER

Bløde og lette løbeshorts fra Nike. Integreret Nike DRI-Fit teknologi som sørger for at transportere sveden væk fra din krop og fordele den jævnt i trøjen, således at kroppens naturlige afkølingsfunktion forbedres.

Sømlængden på shortsene er ca. 7,5cm, og shortsene egner sig derfor særdeles godt til de længere løbeture, men kan også anvendes på de kortere intervalture. Nike har konstrueret disse shorts med særligt henblik på præstationer på løbebaner, men kan bruges alle steder. Nyteknologisk talje som ligger blødt langs huden, og derved ikke efterlader et mærke på huden som traditionelle taljer. Samtidig er shortsene særligt funktionelle med små lynlåslommer, som kan holde på de vigtigste små sager under turen såsom nøgler, pung, osv.

PRODUKTDETALJER:
- 100% polyester

Nike

Nike

Nike er et af den slags brands, man bare ikke kommer udenom, når man snakker sportstøj og mode. Og hvem kender ikke Swoosh-logoet, der første gang blev brugt i 1971? Brandet er innovativt - både når det kommer til teknologier og look - og deres evne til konstant at forny scenen indenfor sneakers, tøj til løb, fodbold, hverdag og så meget andet har været med til at give dem den status, de har i dag: Ikonisk.