Søg i over 12.000 produkter..

Start
Slide 1 of 6
  • Nike-Air Zoom Pegasus 37-Pink Glow/Black-plat-2180339
  • Nike-Air Zoom Pegasus 37-Pink Glow/Black-plat-2180339
  • Nike-Air Zoom Pegasus 37-Pink Glow/Black-plat-2180339
  • Nike-Air Zoom Pegasus 37-Pink Glow/Black-plat-2180339
  • Nike-Air Zoom Pegasus 37-Pink Glow/Black-plat-2180339
  • Nike-Air Zoom Pegasus 37-Pink Glow/Black-plat-2180339
Outlet
Nike-Air Zoom Pegasus 37-Black/White-2154398
Nike-Air Zoom Pegasus 37-Champagne/Barely Ros-2154403
Nike-Air Zoom Pegasus 37-Pink Glow/Black-plat-2180339

Nike Air Zoom Pegasus 37Farve: (Pink Glow/Black-plat)

Style nummer: 2180339

Løbesko til kvinder

1.000,-

700,-

Dette produkt er udsolgt både i butik og online

Nike Air Zoom Pegasus 37

Ny version af den flyvende løbesko
Nikes verdenskendte løbesko er tilbage i en ny version. For Nike Air Zoom Pegasus 37 er klar til at puste nyt liv til dit løb og dine fødder. Løbeskoens hurtige look er klar til at inspirere dig til at løbe de mange kilometer lidt hurtigere, og overdelen har god stretch. Mesh-detaljerne gør skoen dejligt åndbar og ventilerende. Pegasus har været en af løbernes foretrukne sko i mange år, og den nye version kommer på ingen måde til at ændre på den status. Den nye version gør dig klar til et højt tempo, når du skal ud på hverdagens løbeture. Et labert look, genial støddæmpning og perfekt pasform gør denne ikoniske og lette træningssko til en stjerne.

Støddæmpning i top
Nike React-skum i mellemsålen giver den fantastiske affjedring, der er med til at gøre dig flyvende. Støddæmpningen er let, blød, responsiv og slidstærk, og mellemsålen er skabt med mere skum end tidligere – uden at det fylder for meget. Pegasus 37’erens Air Zoom-enhed er dobbelt så stor som tidligere versioners, og det betyder i store træk, at affjedringen kommer tættere på din fod, og hvert skridt kommer til at give bedre respons til støddæmpningen og dit løb. Hverdagens løbeture bliver skønne oplevelser gang på gang.

Suveræn pasform
Løbeskoens pasform er som altid i top. Den sidder så suverænt på din fod, at sekundet løbeturen er færdig, glæder du dig allerede til den næste. 37’eren har et mellemfodsbånd, der tilpasser sig din fods størrelse, sikrer komforten og holder din fod sikker ved hvert eneste skridt. Den innovative pasform, som den nye version byder på, sætter endnu en tyk streg under det faktum, at Pegasus er en af de helt store løbestjerner, når hverdagens løbeture skal gå op i en højere enhed.

Produktdetaljer
- Løbesko til kvinder
- Neutral løbestil
- Dobbelt Air Zoom-stødabsorbering i forfoden
- Nike React-skum i mellemsålen for affjedring
- Mesh-detaljer i overdelen for ventilation
- Vægt: 235 g (str. 39 til kvinder)
- Drop: 10 mm (14 mm forfod og 24 mm hæl)

Nike

Nike

Nike er et af den slags brands, man bare ikke kommer udenom, når man snakker sportstøj og mode. Og hvem kender ikke Swoosh-logoet, der første gang blev brugt i 1971? Brandet er innovativt - både når det kommer til teknologier og look - og deres evne til konstant at forny scenen indenfor sneakers, tøj til løb, fodbold, hverdag og så meget andet har været med til at give dem den status, de har i dag: Ikonisk.

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: