Hvad leder du efter?

Løbesko til kvinderNike Air Zoom Pegasus 35 - Dame(Rust Pink/Tropical P)

1.000,-

Denne vare er i øjeblikket udsolgt på sportmaster.dk, men findes i vores butikker

Kom tættere på

Se produktet fra andre vinkler

Nike-Air Zoom Pegasus 35 - Dame-Rust Pink/Tropical P-2039255

Nike Air Zoom Pegasus 35 - Dame

LØBEKLASSIKER I NYT OG INNOVATIVT DESIGN

Den 35. udgave af Nike Air Zoom Pegasus til kvinder i et opdateret design med mange nye opdateringer - baseret på feedback fra amatører og professionelle løbere. Skoen er skabt med fokus på funktionel komfort, som vil sikre dig den mest behagelige løbetur.

NYE TILTAG

Som en af Nikes mest populære løbesko er der stor fokus på at holde Pegasus-serien i konstant forbedring. Siden sidste udgivelse for ca. et år siden har et hold af eksperter indsamlet feedback og omsat det til virkelighed. Resultatet er blevet opdateringer på følgende områder:

- BLØD OG ELASTISK OVERDEL
Selve materialet er bevaret, men for at øge fleksibiliteten i forfoden har man fjernet det nederste snørehul. Ligeledes er tungen på skoen nu konstrueret i samme materiale, som resten af overdelen for at få skoen nemmere af og på.

- ØGET ANKELKOMFORT
Et særligt ønske fra en af verdens bedste løbere og bruger af Pegasus, Mo Farah, var øget komfort i ankelområdet omkring akillessenen. I denne opdateret udgave er ankelkraven derfor dirigeret væk fra akilles, således at blødt mesh omslutter akilles.

- RESPONSIV MELLEMSÅL
Luftpuden til stødabsorbering på den nye Nike Air Zoom Pegasus er bygget på inspiration fra Nike Zoom Vaporfly. Luftpuden kombinerer teknologier og materialer fra den forrige Pegasus, som hermed sørger for bedre stødabsorbering og øget fleksibilitet.

Udover de nye opdateringer har Nike bevaret de mest populære detaljer fra den forrige Pegasus. Overdelen er således konstrueret i samme mesh, og man har benyttet de samme syninger. Ligeledes er mellemsålen stadig et mix af Nike Zoom Air og Cushlon-skum.
PRODUKTDETALJER:
- Skråt afskåret hæl og gummilister i sålen hjælper dig til at lande og skifte position uden problemer
- Hævede gummisektioner på bunden af skoen sikrer et godt greb
- Drop: 10mm
- Flywire tråde omslutter foden som giver et perfekt fit

Nike-Air Zoom Pegasus 35 - Dame-Rust Pink/Tropical P-2039255
Nike-Air Zoom Pegasus 35 - Dame-Rust Pink/Tropical P-2039255