Nike

Air Max Thea - Dame(White)

Tryk for at zoome

Sneakers til Dame
Nike

Air Max Thea - Dame(White)

Pris:

1.000,-
Out of stockNew condition

Vælg mellem disse farver

Air Max Thea - Dame
Air Max Thea - Dame
Air Max Thea - Dame
Stylenummer: 1330386
Leverandør model: 599409
Denne vare er desværre udsolgt online og i vores butikker.

Vælg eventuelt en anden farve.

Nike Air Max Thea - Dame

Nike Air Max Thea tager udgangspunkt i den stolte Air Max arv. Her i en eksklusiv udgave helt i hvidt design med flere forskellige materialer i overdelen.
Den nye model er lettere og mere feminin i udtrykket og bruger nogle af Nikes nye teknologier, og især hypefuse look og fordele er kommet til udtryk. Forfoden er således udstyret med det stærke hypefuse mesh, for bedre udluftning og lavere vægt, hvilket generelt er kendetegnede for Nikes hyperfuse modeller.

Om Nike Air Max:
Designet af Tinker Hatfield - manden der også skabte ikoner som Air Jordan-serien.
Nike opfandt tilbage i 1979 deres særlige Air Max-enhed, som er det gennemsigtige stykke i mellemsålen. Under hælen i mellemsålen, er der indsat adskillige støddæmpere, som gør selv de hårdeste stød behagelige.

Detaljer: Air Max-puder Hyperfuse-overdel
Lav vægt

Man introducerede tiltaget på Nike Air Max-serien midt i 80'erne - og sidenhen er serien blevet blandt de mest populære løbesko/sneakers fra Nike. Foruden støddæmperne i hælen, er mellemsålen lavet af skum der sikrer en lav vægt. Nike Air Max's gode kombination af suveræn støddæmpning, moderigtige designs og en lav vægt viste sig altså, at blive den helt rigtige for både topalteter og sportsentusiaster. I dag er skoen i stor udstrækning også blevet et modeikon, der findes i et utal af forskellige design - såvel som den er populær til almindeligt fritidsbrug.
komfortabel. Uanset formålet er Nike Air Max-serien et rigtigt godt bud på en behagelig løbesko/sneaker, hvor der hverken er gået på kompromis med designet eller komforten.

Læs mereLæs mindre

Du vil måske også kunne lide

Andre købte også

Populære i denne kategori