Menu

Kurv

Log ind

Øvet

Style nummer: 1534237

New Balance Furon 3.0 Mid AG(Military Triumph Grn)Fodboldstøvler til mænd

1.100,-

330,-

Dette produkt er udsolgt både i butik og online

New Balance Furon 3.0 Mid AG

New Balance Furon 3.0 er perfekt til den hurtige spiller, der ønsker fart i alle handlinger på banen – fra den accelererende boldomgang til de kraftfulde afslutninger. Støvlen anvendes af spillere som Kevin Mirallas, Álvaro Negredo og Aaron Lennon.

UNIK OVERDELSKONSTRUKTION
Overdelen er fremstillet i et åndbart meshmateriale, hvori en ny innovation kaldet Fanton Fuse Selective Melt figurerer. Helt konkret er dette en burkonstruktion, som giver ekstra støtte, hvor der er mest brug for det. Materialet sørger samtidigt for, at du får et sikkert og præcist touch på bolden.

SMART KOMFORT INDE I STØVLEN
Inde i støvlen sørger en udtagelig indersok, bestående af det bløde REVlite-skum, for en yderst behagelig komfort om fødderne. Indersokken er specialudviklet med retningsbestemte egenskaber, der optimerer din balance og giver ekstra støtte til fødderne.

YDERSÅL SKABT TIL ACCELERATION
Ydersålen består af en let og fleksibel TPU-sål, der sidder sammen med en stabil og holdbar nylon-ramme. Sammensætningen giver bedre accelerationsevne og øget stabilitet i alle bevægelserne på banen.

Derudover sikrer ydersålen dig et fremragende greb i banen pga. et knopsystem med mange knopper (primært på den bagerste del), hvilket er en klar forbedring fra tidligere Furon-modeller.

AG-KNOPSYSTEM
Fodboldstøvlerne er beregnet til spil på kunstgræsbaner.