Søg i over 12.000 produkter..

Start
Slide 1 of 4
  • Miiego-BOOM Mini-Sort-2210207
  • Miiego-BOOM Mini-Sort-2210207
  • Miiego-BOOM Mini-Sort-2210207
  • Miiego-BOOM Mini-Sort-2210207

Miiego BOOM MiniFarve: (Sort)

Style nummer: 2210207

Høretelefoner

700,-

Miiego-BOOM Mini-Sort-2210207

Miiego BOOM Mini

700,-

Miiego BOOM Mini

Prisvindende High Performance Audio
Boom by Mieego har en helt fantastisk lydkvalitet i verdensklasse, og har vundet en lang række tests og priser for sit fremragende design, funktionalitet og topkvalitetslyd. De leverer krystalklar lyd med en kraftig bas og knivskarp diskant.
Du får frihed til selv at vælge om du vil køre trådløst eller med kabel. I pakken medfølger et AUX-kabel, så du nemt kan veksle mellem mulighederne. På iPhones kan man automatisk se batteristatus og skulle du løbe tør for strøm, kan du nemt lytte videre med kabel, selv uden strøm.


Innovativt design
Det innovative Twist’N’turn-design tilføjer en helt ny dimension til brugen og funktionaliteten af hovedtelefonerne. Ørepuderne kan nemt og enkelt udskiftes, så de passer bedst til dit behov.
Et ekstra sæt MIIEGO Active Lifestyle-ørepuder er inkluderet i pakken. Disse ørepuder er specialfremstillet til den aktive livsstil, produceret i åndbart mesh som holder dine ører kølige under træningen. Ørepuderne kan nemt afmonteres og vaskes i vaskemaskinen på 30 grader.

Suverænt batteri og nem håndtering
Du får 21 timers batteri tid, så du har nok til flere dage med lækre musikoplevelser. Så behøver du ikke bekymre dig om at opladning hele tiden.
De lettilgængelige knapper på hovedtelefonerne, gør det utroligt nemt at styre. Juster lydstyrke, skift sang, sæt på pause og modtag opkald ved blot et enkelt tryk. Det bliver ikke nemmere!

Produktdetaljer
- Trådløse hovedtelefoner til hverdag og træning
- Indbygget mikrofon
- Batteritid: Op til 21 timer
- Ekstra ørepuder medfølger
- Trådløs rækkevidde: Op til 25 meter
- Vægt: 155 gram
- Bluetooth Version: 5.0

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: