Menu

Kurv

Log ind

Se muligheder for levering når du handler hos SPORTMASTER

Når du handler på SPORTMASTER.dk har du flere forskellige muligheder for levering. Vi har også noget der passer til dit behov. Du kan vælge mellem levering med PostNord, GLS og levering til en af vores mange SPORTMASTER butikker. Hvis du er medlem af Klub SPORTMASTER, eller hvis du køber for over 599 kr., kan du få en eller flere leveringsmuligheder gratis. 

Uanset hvilken leveringsmetode du vælger, har du mulighed for at få en SMS med track'n'trace informationer. Du skal blot huske at skrive dit mobilnummer, når du bestiller.

Når du bestiller på SPORTMASTER.dk vil der i pakken være inkluderet en returlabel, du kan bruge, hvis du fortryder dit køb. Hvis du benytter den vedlagte returlabel er returportoen gratis for dig. Du har altid 365 dages fortrydelsesret, når du bestiller online.

 

SPORTMASTER butik - afhentning

Få tryghed ved at du har valgt den rigtige vare. Hvis du vælger levering i SPORTMASTER butik vil din pakke blive sendt til den butik du vælger. Du har mulighed for at prøve dine varer og eventuelt ombytte dem med det samme - så er du også sikker på, at varen er i butikken og undgår at gå forgæves. Du vil modtage en SMS, når din pakke er klar til afhentning. Husk at medbringe gyldig legimitation (det gule sundhedskort eller kørekort).  

 

PostNord - afhentning

Har du et posthus eller pakkeboks i nærheden af dit hjem? Du kan frit vælge, hvilken pakkeboks/døgnboks du ønsker at hente din pakke i - og du kan ændre dit valg fra gang til gang, hvis du ønsker at hente pakken tæt på dit hjem, arbejde eller andet. Derudover kan samtlige posthuse også vælges og du vil modtage en besked på SMS og e-mail direkte fra PostNord når pakken er klar til afhentning. Vælges levering til en PostNord pakkeboks, bedes det bemærket, at hvis den valgte pakkeboks-destination er fyldt, så kan postbuddet se sig nødsaget til at flytte pakken til nærmeste pakkeboks/posthus. I så fald vil du blive underrettet herom. Husk herefter at medbringe dit ID ved afhentning.

 

GLS pakkeshop - afhentning

GLS har pakkeshops i hele landet. Mange steder er det kiosker og tankstationer, som har længe åbent. Så har du mulighed for at afhente din pakker, der hvor det er mest praktisk for dig og når det passer dig. Du vil modtage en SMS når pakken er klar til afhentning i den valgte pakkeshop.

 

GLS Levering til døren - udbringning

Få din pakke leveret til døren. Hvis du ikke er hjemme til at modtage pakken, vil din pakke efterfølgende være at hente i en nærtliggende GLS pakkeshop. Hvis du vil have leveret på en anden adresse end din hjemmeadresse, har du også mulighed for at vælge en alternativ leveringsadresse. Du vil modtage en sms når pakken bliver afsendt fra vores lager. Pakken ligger i pakkeshoppen i 10 arbejdsdage efter forsøgt levering.

Bemærk, at varerne sendes fra vores lager til butikken. Der vil derfor være samme leveringstid som de andre leveringsmuligheder. Pakker der ikke bliver afhentet fra vores butikker inden for 14 dage, vil blive returneret til lageret og pengene refunderes efterfølgende.

 

Prisliste 

 Ikke medlemmerMedlemmer
LeveringsmetodeVed køb under 599 krVed køb over 599 krUanset beløb
SPORTMASTER butik - afhentning0 kr 0 kr 0 kr 
PostNord - afhentning29 kr0 kr 0 kr 
GLS Pakkeshop - afhentning29 kr0 kr 0 kr 
GLS Privat - levering til døren39 kr39 kr39 kr
GLS Erhverv - levering til arbejdsplads29 kr0 kr 0 kr 

Senest opdateret 1. maj 2018