Søg i over 12.000 produkter..

Leveringsformer

<  Gå til FAQ

Når du handler på Sportmaster.dk har du flere forskellige muligheder for levering. Du kan vælge mellem levering med PostNord, GLS eller afhentning i en af vores mange butikker.
Bemærk: Grundet Covid ristriktionerne er vores butikker lukket. Derfor tilbyder vi nu bestilling af butiksvarer med hjemmelevering eller Click and Collect.

 

Hvis du er medlem af Klub Sportmaster og køber for over 299 kr., får du en gratis leveringsmulighed.

 

Vi har lavet flere muligheder til dig. Vi ved i Sportmaster at en billig levering er vigtig for vores mange kunder, der handler ofte. Derfor har vi gjort det muligt for dig at vælge en billigere leveringsmulighed. Leveringsprisen varierer derfor ikke efter dit fortrukne valg, men efter leveringstid. Det gør vi for at kunne leve op til en hurtigere levering for kunder, som ønsker pakken hurtigt - og tilbyde en billig/gratis mulighed til dig, som kan vente en dag eller to mere på sin pakke.

Pakkeboks/Erhverv (afsendes indenfor 1-3 hverdage)

Medlemspris

Ikke medlem

19,-
Køb under 299 kr. (29,-)

29,-

Pakkeboks/Erhverv (afsendes indenfor 2-5 hverdage)

Medlemspris

Ikke medlem

0,-
Køb under 299 kr. (19,-)

19,-

Hjemmelevering

Medlemspris

Ikke medlem

29,-

39,-

Bestilling fra butik med levering

Medlemspris

Ikke medlem

29,-

29,-

Click & Collect

Medlemspris

Ikke medlem

0,-

0,-

Ønsker du at spore din pakke, kan du oplyse dit forsendelsesnummer fra PostNord her og GLS her.

Hvordan får jeg gratis retur?

Når du bestiller på Sportmaster.dk vil der i pakken være inkluderet en returlabel, du kan bruge, hvis du fortryder dit køb.

Hvis du benytter den vedlagte returlabel er returportoen gratis for dig.

 

Du har altid 365 dages fortrydelsesret, når du bestiller online.

Følg din pakke med Track'n'Trace

Uanset hvilken leveringsmetode du vælger, får du en SMS med track'n'trace informationer. Du skal blot huske at skrive dit mobilnummer, når du bestiller.

Bestilling fra butik

Når en varer på sportmaster.dk er udsolgt på vores webshop-lager, er det muligt at bestille varen fra en butik. Denne bestilling kan, indtil videre, kun leveres med Post Nord hjemmelevering - og bliver leveret til den adresse du angiver under bestillingsoplysningerne.

 

Leveringsform: Post Nord hjemmelevering.
Leveringspris: 29,- (uanset ordrestørrelse og både medlemmer og ikke-medlemmer).
Returnering: Der medfølger en forudbetalt returlabel i alle vores afsendelser. Og der kan fortsat returneres i alle* vores butikker i landet, når butikkerne igen er åbne.

 

*Butikkerne i Illum og Magasin undtaget, grundet særlige regler. 

Læs mere om mulighederne

Sportmaster butik - afhentning

Få tryghed ved at du har valgt den rigtige vare. Hvis du vælger levering i Sportmaster butik vil din pakke blive sendt til den butik du vælger. Du har mulighed for at prøve dine varer og eventuelt ombytte dem med det samme - så er du også sikker på, at varen er i butikken og undgår at gå forgæves. Du vil modtage en SMS, når din pakke er klar til afhentning. Husk at medbringe gyldig legimitation (det gule sundhedskort eller kørekort).  

 

PostNord pakkeboks - afhentning

Har du et posthus eller pakkeboks i nærheden af dit hjem? Du kan frit vælge, hvilken pakkeboks/døgnboks du ønsker at hente din pakke i - og du kan ændre dit valg fra gang til gang, hvis du ønsker at hente pakken tæt på dit hjem, arbejde eller andet. Derudover kan samtlige posthuse også vælges og du vil modtage en besked på SMS og e-mail direkte fra PostNord når pakken er klar til afhentning. Vælges levering til en PostNord pakkeboks, bedes det bemærket, at hvis den valgte pakkeboks-destination er fyldt, så kan postbuddet se sig nødsaget til at flytte pakken til nærmeste pakkeboks/posthus. I så fald vil du blive underrettet herom. Husk herefter at medbringe dit ID ved afhentning.

 

GLS pakkeshop - afhentning

GLS har pakkeshops i hele landet. Mange steder er det kiosker og tankstationer, som har længe åbent. Så har du mulighed for at afhente din pakker, der hvor det er mest praktisk for dig og når det passer dig. Du vil modtage en SMS når pakken er klar til afhentning i den valgte pakkeshop.


Endnu ikke medlem?
 

Opret nu

Se medlemsfordele

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: