Det er let at handle på sportmaster.dk

For at foretage et køb på SPORTMASTER.dk skal du igennem 5 trin.

  1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven. Gå herefter til kassen
  2. Indtast dine personlige oplysninger
  3. Vælg forsendelsesmetode og betalingsmåde
  4. Godkend vores forretningsbetingelser - kontrollér at oplysningerne er korrrekte og godkend herefter købet
  5. Til sidst skal du udfylde dine kreditkortoplysinger for at gennemføre betalingen

Du skal være fyldt 18 år for at handle på SPORTMASTER.dk. Hvis du er under 18 år, skal du have samtykke fra dine forældre.

Hvad sker der, når du har bestilt?

Umiddelbart efter du har afgivet din bestilling, vil du modtage en kvittering for din bestilling.

Så snart vores lager kan bekræfte, at de har modtaget din ordre, vil du modtage en ordrebekræftelse.

Når varerne er pakket og klar til afsendelse fra vores lager, vil du modtage en mail med et track & trace-link. Når din pakke er afhentet fra vores lager (hvilket sker på hverdagsaftener), vil du kunne følge din pakke frem til destinationen. Hvis du har angivet dit mobilnummer i bestillingsformularen, vil du modtage en SMS med oplysinger, når din pakke er klar til afhentning. 

Har du fortrudt eller passer varen ikke?

Vi tilbyder altid 14 dages fuld returret, så hvis du inden for de 14 dage fortryder dit køb eller gerne vil have byttet til en anden størrelse, har du to muligheder. Mange andre webshops tilbyder dig kun mulighed for at returnere dine online køb med posten, men hos SPORTMASTER har vi over 100 butikker i hele landet, som du også kan benytte dig af.

Retur og ombytning i SPORTMASTER butik

Selvom du har købt dine varer online kan du få pengene retur eller bytte til en anden varer i vores over 100 SPORTMASTER butikker i hele landet (dog ikke i Magasin i København). Husk at medbringe din ordrebekræftelse eller den i pakken vedlagte fagtseddel, hvis du skal have dine penge tilbage eller bytte til en anden vare. Bytter du i en butik, kan du naturligvis prøve varen først, så du er sikker på at den passer. 

Retur og ombytning som pakke

Du kan benytte den i pakken vedlagte forudbetalte fragtlabel, og returnere pakken med samme distributør som du valgte at få leveret pakken med. Husk venligst at indkludere dit fakturanummer og kontaktoplysinger i tilfælde af, at vi har brug for at kontakte dig mht. tilbagebetaling eller ombytning.

Hvis du sender en vare ind som du fortryder eller som reklamation, vil du få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysinger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.