Gå til forside

Job & Karriere

<  Tilbage

 

I dag er vi Danmarks største kæde af sportsbutikker med over 1.000 medarbejdere i mere end 80 butikker over hele Danmark og et hovedkontor beliggende i Ballerup. Hos os bliver du en del af Danmarks største sportsnetværk, hvor vi alle bidrager til et godt og unik arbejdsmiljø.

SPORTMASTERs medarbejdere er højt værdsatte og vigtige ressourcer. Vi ønsker at være en udviklingsorienteret og dynamisk arbejdsplads, hvor samarbejdet er karakteriseret ved gensidig åbenhed, information, troværdighed, tillid og respekt. Det er derfor vigtigt for os at have de ”rigtige” spillere til de ”rigtige” pladser, og hele tiden sikre en personlig og faglig udvikling af den enkelte.

 

Samtidig arbejder vi fortsat på at forbedre og videreudvikle sortimentet, servicen og rådgivningen med det mål, at vi altid vil være det naturlige valg, når den sports- og motionsaktive del af befolkningen har behov for køb af sportsudstyr.  Vi sætter kundens behov i fokus. Vi lægger derfor stor ære i, at vi giver kunderne en optimal rådgivning, så udstyret er rigtigt – og kunderne tilfredse.

 

Ovenstående kan kort beskrives i SPORTMASTER´ dna: ”Vi vil have de bedste medarbejdere og sammen vil vi arbejde hårdt for at give vores kunder en unik oplevelse, når de besøger vores butikker

Vil du være salgselev?
Se alle mulighederne her

Support Call
89 87 36 36

Mandag - fredag: 10-17:30 | Lørdag - søndag: 10-14

Livechat
Livechat

Spørg os online og spring telefonkøen over

Messenger Support
Messenger

Spørg os på farten

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 17:30

Lørdag - søndag: 

10:00 - 14:00

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster Facebook
Sportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: