Gå til forside

Bytte & Retur

<  Tilbage til FAQ

Bytte & retur

Når du handler i en af vores butikker eller på SPORTMASTER.dk kan du bytte eller returnere dine varer i op til 30 dage, og gælder også udsalgsvarer.
 

Produkter med tryk kan ikke ombyttes eller returneres, med mindre produktet indeholder fejl.
 

Køb i en af vores butikker

Du er altid velkommen til at bytte varer i en af vores butikker eller få pengene retur, hvis du foretrækker det. Skal varen ombyttes til en anden, skal du blot huske den originale kvittering eller byttebon. Vil du have pengene retur, skal den originale kvittering medbringes. I begge tilfælde er det vigtigt, at varen er ubrugt og i original emballage. Varer købt i butik, kan ikke returneres online. 


OBS: Varer, der er købt med kvittering i Illum på Strøget eller Magasin på Kgs. Nytorv i København, kan byttes i alle SPORTMASTER-butikker og pengene kan også gives retur. Bemærk dog, at varer, der er købt med byttemærke i Illum på Strøget eller Magasin på Kgs. Nytorv i København, kun kan byttes de to steder. Desuden kan varer, der er købt i en af vores resterende SPORTMASTER-butikker, IKKE byttes i Illum på Strøget eller Magasin på Kgs. Nytorv.

Køb på SPORTMASTER.dk

Ved køb på vores webshop kan man bytte og returnere en vare i en af vores butikker, eller sende den retur med posten indenfor 30 dage, efter man har modtaget varen.
Vælger man at sende retur til lagret betaler SPORTMASTER for fragten. Der følger altid en gratis returlabel med i pakken, og skulle denne mangle, så kan du altid henvende dig til kundeservice, som vil sende dig en ny. 

Det er vigtigt at der sendes retur pr. ordre med den returlabel. Så har du modtaget én ordre med to subordre, og der skal returneres fra hver ordre, så skal begge returlabels benyttes.

Vælger du derimod at bytte i en af vores butikker, så husk at medbringe kvittering på købet. Vil du have pengene retur, skal den originale kvittering medbringes. I begge tilfælde er det vigtigt, at varen er ubrugt og i original emballage.

Ombytning af gaver

Gaver er (næsten) altid dejlige at modtage. Dog kan det ske, at de skal byttes eller returneres.

Hos SPORTMASTER kan du bytte din gave i 30 dage fra købsdatoen. 

Gaver købt i butik

Ved køb i en af vores fysiske butikker kan man få et byttemærke sat på varen, såfremt det er en gave. Med dette byttemærke kan varen dermed ombyttes inden for 30 dage. Ønsker man derimod pengene retur skal den originale købskvittering medbringes.

Gaver købt på SPORTMASTER.dk

Ved gaver købt på vores webshop kan der både sendes retur til lagret eller byttes i en butik. Ønsker man at sende retur til lagret, så medfølger en gratis returlabel i pakken. Skulle denne mod forventning mangle, så er man altid velkommen til at kontakte kundeservice og oplyse ordre nr., og de vil sende en ny.

Ønsker man at bytte eller returnere i butik, så skal den medfølgende ordrekvittering medbringes.

Kan jeg returnere et onlinekøb i butik?

Du er velkommen til, at returnere din vare i din nærmeste Sportmaster butik indenfor 30 dage fra købsdatoen. 
Har du købt varen via Sportmaster.dk, så kan du også vælge, at benytte det medsendte returlabel. Du skal blot huske at vedlægge din faktura med en årsag til din returnering. 

Når du benytter vores returlabel, så skal pakken afsendes med samme fragtfirma, som oprindeligt leverede pakken. Det er vigtigt at der sendes retur pr. ordre med den returlabel. Så har du modtaget én ordre med to subordre, og der skal returneres fra hver ordre, så skal begge returlabels benyttes.

Kan jeg annullere en ordre?

Det er desværre ikke muligt at annullere en ordre direkte fra kundeservice. Dog vil de ved henvendelse sende en forespørgsel til vores lager. 
Såfremt det ikke lykkedes, vil du modtage en ordrebekræftelse på, at den er pakket og afsendt. 

Hvis den bliver afsendt er der naturligvis fuld returret på denne ordre. 
Du er velkommen til, at returnere/ombytte varen i din nærmeste SPORTMASTER butik. Du skal blot medbringe varen samt ordrebekræftelse. 
Du kan også vælge, at benytte det medsendte returlabel, og sende varen retur til vores lager. Her skal blot huske at vedlægge din faktura med en årsag til din returnering. 

NB. Når du benytter vores returlabel, så skal pakken afsendes med samme fragtfirma, som oprindeligt leverede pakken. 

Jeg har returneret en vare, hvornår får jeg beløbet retur?

En vare købt online kan både returneres i vores butikker og ved at sende den retur med den medfølgende pakkelabel.
Vælger du at returnere i en af vores butikker vil pengene være retur på din konto i løbet af 1-3 bankdage. Sender du den retur til vores hovedlager i Sverige, så tager returneringsprocessen op til 2 uger fra lageret har modtaget din returordre.

Er det gratis at returnere min pakke?

Ja, det er vigtigt for os, at gøre det nemt for dig. Der medfølger en returlabel i din pakke, som er parat til at klistre på pakken, hvis du skulle fortryde et køb. Du har også mulighed for at bytte/returnere varen direkte i en butik.

Mandag - fredag: 10-16:00 | Lørdag og søndag: Lukket
89 87 36 36

Mandag - fredag: 10-16:00 | Lørdag og søndag: Lukket

Livechat
Livechat

Spørg os online og spring telefonkøen over

Messenger
Messenger

Spørg os på farten

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo