Søg i over 13.000 produkter..

Har du brug for hjælp?

Undgå ventetid og få svar på dine spørgsmål her - online

Kontakt

Onlinekøb

Butikker

Bytte & Retur

Klub Sportmaster

Gavekort

Regler & Politik

Job & Karriere

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår bliver min ordre leveret?

Afsendelsen af din bestilling afhænger af dit valg af levering. Vi afsender pt. indenfor 1-3 hverdage eller 2-5 hverdage. Du modtager en ordrebekræftelse så snart, at din ordre er pakket og afsendes.
NB. Vælger du PostNord pakkeboks, så leveres pakken om lørdagen. Vi kan dog ikke garantere, at det bliver i den valgte pakkeboks, da det afhænger af pladsen i den pågældende pakkeboks.

BEMÆRK: Grundet det ekstreme pres i denne periode, kan der opstå leveringsforsinkelser hos PostNord og GLS. 

Lagerstatus i butik

Under hver vare på hjemmesiden kan du få et prej om den ønskede vare er på lager i din nærmeste SPORTMASTER butik. Du klikker blot på knappen under "læg i kuv".

Vi har dog ikke mulighed for at garantere butikkernes lagerstatus, da den kun er vejledende. Vi anbefaler derfor altid, at kontakte butikken på forhånd, så de kan bekræfte lagerstatus, og så du ikke går forgæves.

Prismatch med Fair Play Garanti

Med ”Fair Play garanti” sørger vi for, at du hos SPORTMASTER altid får vores produkter til den laveste netpris i markedet. Det synes vi nemlig er klart mest fair. Vi matcher kort og godt den laveste netpris, du kan finde – uagtet om du ønsker at handle på SPORTMASTER.dk eller i en af vores fysiske butikker.

Hvordan virker prismatch så, når du skal handle hos SPORTMASTER? Det er ganske simpelt. Hvis du står i en fysisk butik henvender du dig blot til en af vores medarbejdere eller via vores livechat, mail eller pr. telefon, hvis du ønsker at handle på SPORTMASTER.dk. Du viser herefter produktet og den laveste pris på en anden forhandlers hjemmeside – dog kræver det, at webshoppen er danskejet, og at prisen er aktuel på købstidspunktet. Nedenstående betingelser gælder for Fair Play:

  • Prisen/produktet skal være fundet på en danskejet webshop der primært handler sportsudstyr
  • Prisen/produktet skal være aktuel på købstidspunktet -- Varen skal være tilgængelig i samme farve og størrelse hos konkurrenten
  • Prismatch gælder ikke på elektroniske varer, restpartier/køtilbud/åbningstilbud.


Derudover gælder vores prismatch kun ved privatkøb og max 3 stk. pr. kunde til og med d. 31.12.2020. Med andre ord har du en god grund til at handle dine sportsvarer på SPORTMASTER.dk. Du behøver nemlig ikke engang være medlem af Klub SPORTMASTER for at udnytte vores prismatch med ”Fair Play garanti”.

Reklamation

Hos SPORTMASTER får du altid 24 måneders reklamationsret gældende fra den dag, du modtager varen. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. 

Det er vores butikker, der behandler reklamationer - så du skal blot henvende dig i din nærmeste butik. Du skal medbringe produktet samt ordrebekræftelse/kvittering.


Find din nærmeste butik her.

Hvordan returnerer jeg en vare købt online?

Ved køb på vores webshop kan man bytte og returnere en vare i en af vores butikker, eller sende den retur med posten indenfor 365 dage, efter man har modtaget varen. Vælger man at sende retur til lagret betaler SPORTMASTER for fragten. Der følger altid en gratis returlabel med i pakken, og skulle denne mangle, så kan du altid henvende dig til kundeservice, som vil sende dig en ny. 

Vælger du derimod at bytte i en af vores butikker, så husk at medbringe kvittering på købet. Vil du have pengene retur, skal den originale kvittering medbringes. I begge tilfælde er det vigtigt, at varen er ubrugt og i original emballage.

Kan jeg betale med gavekort online?

Gavekort til Sportmaster kan benyttes til samtlige butikker i hele landet. 

På nuværende tidspunkt kan gavekort ikke benyttes som betaling på SPORTMASTER.dk.

Hvad koster fragt?

Vi tilbyder flere forskellige typer leveringsformer, så der er god chance for at der er en leveringsmulighed for alle. Priserne afhænger af din samlede ordrestørrelse eller om du er medlem af Klub Sportmaster.

Få det fulde overblik over priserne her..

Kundeservice

Følg os

VILD MED SPORT

VILD MED FODBOLD

e-mærket

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere: