Gå til forside

SPORTMASTER KÅRER DANMARKS VILDESTE FODBOLDRITUALER

Her finder du oplysninger om, hvordan du deltager og om konkurrencens regler.

Arrangør, organisator

SPORT DANMARK A/S

Baltorpbakken 5

2750 Ballerup

Danmark

Platform

Der kan deltages i konkurrencen på SPORTMASTERs Facebook og Instagram.

Hvem kan deltage

Du skal være fyldt 16 år for at deltage, og konkurrencen er åben for alle, der er bosat i Danmark, undtaget medarbejdere (herunder familiemedlemmer) hos SPORT DANMARK A/S og andre samarbejdspartnere. 

 

Personer, der ikke overholder disse vilkår, vil blive diskvalificeret fra konkurrencen.

Kampagneperiode

Konkurrencen er åben fra: d. 17. maj 2021 kl. 12:00.

Konkurrencen slutter: d. 23. juni 2021 kl. 23:59.

 

Arrangøren af konkurrencen forbeholder sig ret til at ændre i konkurrenceperioden i tilfælde af specielle eller uforudsete hændelser, herunder force majeure.

Sådan deltager du i konkurrencen

For at deltage i konkurrencen om hovedpræmien skal du skrive en kommentar med dit fodboldritual til følgende posts på SPORTMASTERs Facebook og Instagram:

 

For at deltage i konkurrencen om et gavekort til din lokale SPORTMASTER, skal du også skrive bynavnet i din kommentar. 

Sådan vinder du

Vinderen af hovedpræmien kåres af et panel udpeget af SPORTMASTER. Vinderne af gavekort til de lokale SPORTMASTER-butikker findes ved tilfældig lodtrækning.

 

Vinderne kontaktes via privatbesked på henholdsvis Facebook eller Instagram. Hvis vi ikke hører fra vinderen inden for fem arbejdsdage, bortfalder præmien. Gavekortet til den lokale SPORTMASTER skal afhentes i den pågældende butik.

 

Bemærk, at der kan gå tre uger fra vindertidspunktet til deltageren modtager præmien. Enhver forsinkelse i konkurrenceadministrationen kan forlænge perioden, før vinderen modtager sin præmie. 

 

Alle personlige oplysninger, der bliver indsamlet anvendes udelukkende til at uddele præmien og vil blive håndteret i henhold til dansk lovgivning vedrørende håndtering af personlige oplysninger.

 

Arrangøren forbeholder sig retten til at verificere alle deltagere og vindere, at nægte uddeling af præmie eller deltagelse i konkurrencen samt at diskvalificere deltagere, hvor der er grund til at tro, at der er tale om misbrug af vilkår og betingelser.  

 

Arrangørens beslutning er endelig med hensyn til alt vedrørende kampagnen og kan ikke diskuteres.

 

Enhver deltager, der forsøger at vinde præmier gennem uretfærdig opførsel vil blive diskvalificeret.

Offentliggørelse af vindere

Vinderne af hovedpræmien samt de lokale gavekort forpligter sig til at stille op til interview med henblik på publicering (kan bl.a. indebære dagblade, online websites, tv, sociale medier ol.)

Præmier

Der udloddes en hovedpræmie bestående af et gavekort på 10.000 kr., som kan benyttes i SPORTMASTERs butikker eller SPORTMASTERs webshop.

 

Der udloddes et gavekort på 1.000 kr. i hver af SPORTMASTERs butikker i Danmark.

 

Der udloddes syv fodbolde. Disse skal afhentes i den lokale SPORTMASTER-butik inden for tre mdr.

 

Gavekortene er gyldige i tre år fra udstedelsesdato.

 

Præmierne kan ikke byttes til kontanter eller andre alternativer, med den undtagelse at arrangøren, i omstændigheder uden for arrangørens kontrol, forbeholder sig retten til at erstatte præmierne med tilsvarende alternativer af samme eller større værdi. Præmierne er personlige. 

Arrangørens ansvar

Arrangørens kollektive ansvar over for deltagerne overstiger ikke de officielle reglers angivelse af præmieværdien. Webbaserede arrangørers kollektive ansvar over for deltagerne overstiger ikke disse officielle reglers angivelse for præmieværdien. Arrangøren af konkurrencen og konkurrencens tekniske leverandør er ikke ansvarlig for de problemer, der måtte opstå pga. tredjeparter, såsom problemer med den generelle internetforbindelse, firewall- eller antivirus-software, eller problemer der måtte opstå som følge af brugen eller konkurrencen, der skyldes personens tilsigtede eller utilsigtede skadelige opførsel, eller for eventuelt efterfølgende forårsagede skader.

 

Arrangøren og den tekniske serviceudbyder tager ikke ansvar for skader på dit tekniske udstyr eller for andre materielle skader eller virusproblemer, der er forårsaget som følge af deltagelse i konkurrencerne.

Trykfejl og utilsigtede misforståelser

SPORT DANMARK A/S og partnerne i denne konkurrence er ikke ansvarlige for trykfejl eller andre fejl relateret til konkurrencen.

Sådan håndteres personlige oplysninger

SPORT DANMARK A/S og deres tilknyttede virksomheder bekymrer sig om privatlivshensyn og ønsker, at du skal vide, hvordan vi indsamler, bruger og oplyser data, der relaterer til dig som individ ("Personlige Data") i forbindelse med denne aktivitet.

 

Vi indsamler udelukkende data for at kunne kontakte vinderne af konkurrencen og sende præmier til vinderne. Vi indsamler konkurrencedeltageres fulde navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Data bliver indsamlet ved at bede vinderen om at sende en mail til SPORTMASTER.  

Kontakt

I tilfælde af behov for yderligere information om konkurrencen, præmier mm. kan du finde kontaktoplysninger til vores kundeservice her 

 

© SPORT DANMARK A/S

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo