Bonus

 

I Klub SPORTMASTER belønner vi dig for dine køb. Det betyder, at vi registrerer alle dine bonusberettigede køb*, så de kan indgå i dit samlede bonusregnskab. Din konto gøres op i januar, og den bonus, du har optjent i det forgangne år, går direkte ind på dit kundeklubkort ultimo februar.

Du får en mail fra os, så snart du kan bruge din bonus – og du vælger naturligvis selv, hvilken af vores butikker du vil forkæle dig selv i.

 

Din bonus trin for trin

Det er totalen af dine bonusberettigede køb*, der afgør om du kan få bonus samt hvor meget du får i bonus (dit bonustrin).

Læs om bonus og klubbens vilkår

 

Sådan indløser du din bonus

1) Oplys dit medlemsnummer, navn eller telefonnummer (eller vis dit klubkort, hvis du har et) ved kassen.

2) Vis gyldig legitimation (sygesikrings- eller kørekort).

3) Dit bonusbeløb vil nu blive fratrukket dit køb. Hvis bonusbeløbet ikke dækker hele købet, så betaler du blot differencen.

Bonus kan indløses i alle butikker med undtagelse af Magasin og på SPORTMASTER.dk. Bonus kan ikke udbetales som kontanter.

 

FAQ om bonus

Q: Hvordan registrerer jeg mine køb? 
A: Hvis du handler i butikken, så oplys blot dit medlemsnummer, navn eller telefonnummer (eller vis dit klubkort, hvis du har et). Dit køb vil nu blive registreret på dit medlemsnummer og vil indgå i dit bonusregnskab, såfremt der er tale om bonusberettigede køb*.

Hvis du handler på SPORTMASTER.dk, så log på din profil, når du skal gennemføre dit køb. Dit køb vil nu blive registreret på dit medlemsnummer og indgå i dit bonusregnskab, såfremt der er tale om bonusberettigede køb*.

Q: Jeg har købt for minimum 2.001 kr. – hvorfor får jeg ikke bonus?
A: Det er totalen af dine bonusberettigede køb, der afgør om du kan få bonus. Der optjenes ikke bonus ved køb af varer nedsat med mere end 24% samt køb foretaget under særlige kampagner og markedsføringsaktiviteter, herunder Svedig Søndag og Black Friday. Disse køb er ikke bonusberettigede og indgår derfor ikke i det samlede bonusregnskab, der afgør dit bonustrin. Der optjenes heller ikke bonus ved køb af gavekort.

Q: Optjener jeg bonus ved indløsning af gavekort?
A: Hvis du har fået et SPORTMASTER gavekort, vil de køb du foretager med gavekortet blive registreret på dit medlemsnummer, og dit køb indgår i dit bonusregnskab, såfremt der er tale om bonusberettigede køb*.

Q: Hvor lang tid er min bonus gyldig?
A: Din bonus er gyldig i 2 år fra den er blevet disponibel.

Q: Bliver min gamle bonus slettet, når der udbetales ny bonus?
A: Din gamle bonus bliver ikke slettet, såfremt den fortsat er gyldig. Hvis du har optjent ny bonus, bliver denne blot lagt oveni din gamle bonus.

Q: Hvor kan jeg indløse min bonus?
A: Du kan indløse din bonus i alle butikker med undtagelse af Magasin og på SPORTMASTER.dk.

Har du spørgsmål omkring bonus, så kontakt venligst vores kundeservice på: kundeservice@sportmaster.dk eller på telefon 43 28 72 27

 

*Bonusberettigede køb - undtagelse: Ved køb af varer nedsat med mere end 24% samt køb foretaget under særlige kampagner og markedsføringsaktiviteter, herunder Svedig Søndag og Black Friday, optjenes der ikke bonus. Disse køb er ikke bonusberettigede og indgår derfor ikke i det samlede bonusregnskab, der afgør dit bonustrin. Der optjenes heller ikke bonus ved køb af gavekort.