Gå til forside

Tips til hvordan du holder motivationen

Vi kender alle til, at det sommetider er være svært at holde motivationen oppe og få trænet og løbet det man har sat sig for. Michelle, ASICS FrontRunner og fysioterapeut kommer her med nogle tips til, hvordan du kan holde motivationen og løbeglæden ved lige.  

1. Lav aftaler

En stor motivationsbooster kan være at lave aftaler med en løbemakker eller finde en løbeklub. Det kan hjælpe en til at komme afsted samt gøre at løbeturene bliver lettere at få klaret, da det sommetider kan være svært, hvis man er afhængig af sig selv.

2. Sæt dig et mål

En anden stor motivationsbooster kan være, at man sætter sig for et mål. Det kan f.eks. være at løbe en bestemt distance på en given tid eller at kunne komme op at løbe en given distance. Når du har sat dig for et mål, så vil det også hjælpe dig med at komme afsted på løbeturene. Husk at være realistisk omkring det mål du sætter dig for, så bliver det lettere at få klaret træningen blandt andre af hverdagens gøremål.

3. Løb nye ruter

Det kan gøre noget ved løbeglæden og motivationen, hvis man løber forskellige ruter og ikke altid den samme. Vær kreativ, løb nye steder som du måske ikke har været før eller løb en rute, hvor du møder noget natur eller bakker, så bliver du også udfordret på andre måder.

 

4. Find noget lækkert udstyr

Nyt udstyr kan også være med til at holde motivationen oppe. Det kan enten være nyt løbetøj eller nye løbesko, som passer til dig og din løbestil. Disse ting kan gøre meget for motivationen og ens løbeoplevelse, når man er ude at løbe.

Rigtig god løbetur!

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo