Gå til forside

Sport Together

Sommeren er tiden, hvor vi nyder at være udenfor – til hygge, til samvær, til sport! Spil beachvolley, stå på surfboard eller snup en løbetur i det grønne med dem, som du holder af! Grib de muligheder som sommeren byder på af udendørssport – og vær aktiv med familie og venner.

 

Sport er drømme og følelser. Sporten forener os i et fællesskab af oplevelser på tværs af alder, køn, elite eller motionist. Den gør os stærkere, klogere og rigere på nuancerne i livet. Hvem kan ikke huske duften af nyslåede fodboldbaner eller sommerregn på asfalt? Lune aftener med badminton i haven og uendelige svømmeture ved havet? Uanset med hvem eller hvordan du dyrker sport, så er du godt i gang med at skabe minder og venskaber for livet. For sport er fællesskab, der forener og forbinder os.

 

Få følelsen – lad dig inspirere af sommerens mange sportsaktiviteter!

 

Nyd samværet om sommerens sportsaktiviteter med din familie!

Mød familien

Mød Jimmy, Heidi, Filippa, Smilla, Sylvester og Villum - en aktiv familie, som elsker at dyrke sport sammen! Drevet af begejstring for de fysiske og mentale oplevelser som sporten giver os, har familien fundet hver deres yndlingsmotion. Hvor Sylvester og Villum deler begejstringen for boldsport, så er Filippa og hendes mor Heidi glade for den mentale og fysiske styrke som Pilates giver. Jimmy og Smilla får energi fra hverdagens løbetræning og alle elsker de sommerens mange muligheder for vandsport og svømning. Fælles for familien er, at sporten er et frirum, som giver dem glæde og overskud. Hvor man ikke behøver at tænke på andet end at nyde momentet og den fysiske oplevelse – og om sommeren er der ikke noget bedre end at udfordre hinanden til en hurtig konkurrence hjemme i haven!

Hvad er bedre end at mærke sandet under fødderne, lytte til bølgeskvulp og fuglekvidder i trætoppene? Kom ud i naturen - lav masser af sjov sommersport med familien!

Villum – Med bolden i centrum

For Villum er glæden ved al slags boldspil stor! Basketball, fodbold, tennis – alt sammen boldspil, hvor man er udenfor og røre sig og hvor der er rig lejlighed til at konkurrere med sine søskende! Fællesskabet og nærværet omkring sport – at få gode venner og oplevelser sammen er vigtigt for Villum – og allermest holder han af sommeren, hvor hele familien kan være sammen om at svømme ved strand, fjord og pool.

Villum og hans storebror Syvester deler en stor glæde for boldsport, og udkæmper mange heftige basket- og fodboldkampe hjemme i gårdhaven.

”Det er fedt at være aktiv og opleve et fællesskab med andre!”
Villum
Sylvester – Let’s play!

Er du vild med basketball som Sylvester? Om sommeren er der masser af muligheder for at spille basket – både street basket i byerne eller måske på din skoles udendørsbaner. Glæden ved at finte, skyde, drible, score – søster mod bror, far mod mor. Sommeraftenerne som aldrig synes at ende, fyldt med sommersjov og boldspil. Hvem er frisk på en mod en eller knock out? Samspil og kammeratskab former os til dem vi er – og bliver. Let’s play!

Heidi – Fokus på krop og sjæl

Heidi har erfaret, at træning hver dag et must for at restituere og hele sin krop. Pilates er en fantastisk træningsform fordi den både heler, styrker og strækker kroppen. Heidi elsker den ro, alenetid og velvære, som hun oplever, når hun fordyber sig i træningen.

 

For Heidi er det vigtigt at styrke fællesskabet i familien ved at lave aktiviteter sammen. Og sommeren er et perfekt tidspunkt at dyrke nærværet, når lange lyse og varme dage giver mulighed for både vandring, svømning, tennis og minigolf.

”Når vi dyrker aktiviteter sammen, og er tæt på naturen, vandet og hinanden, får vi sat fokus på alt det gode vi har!”
Heidi
Filippa – Få sporten ind i hverdagen

Med en travl hverdag er det dejligt med en træningsform som pilates, som ikke kræver hverken plads eller udstyr. For Filippa er det et plus, at det er nemt at gå til og kan passes ind – enten alene eller sammen med sin mor. Sommerens mange muligheder for vandsport er helt perfekt for Filippa, som sætter samvær og fællesskab højt og derfor holder meget af familiens fælles sommer- og ferieaktiviteter som svømning, basket - og de mange vandre- og gåture, som de lyse sommerdage indbyder til.

Smilla – Slap af med løb

Ofte dyrker Smilla sport med sin far – helst løb, som blev en god vane under corona, men som nu hvor hverdagen er i gang igen skal prioriteres lidt mere. Ketsjersport – både tennis og padeltennis er i høj kurs hos Smilla. Om sommeren er det fælles familieoplevelser ved vandet – svømning og paddleboards, som fylder – og selvfølgelig masser af bold og konkurrencer med søskende hjemme i gårdhaven.

”Det er fedt at komme ud i naturen og løbe – have musik i ørene og komme ind i en god rytme.”
Smilla
Jimmy – Sport og oplevelser går hånd i hånd

For Jimmy er løbetræning er en enkel måde at komme ud og opleve naturen og samtidig få mentalt overskud og balance i hverdagen. Om sommeren er det perfekt at pakke løbeskoene i kufferten, når der er dømt ferietid – og opleve en ny by og et nyt land på en helt anden og intens måde. Bold og ketsjer er også altid med på sommertur for med boldglade børn er der med street basket, tennis og fodbold altid en mulighed for at være aktive sammen. Med vandet tæt på i hverdagen er familien også gode til at opsøge de mange sommeroplevelser som vand byder på – svømning og paddleboards er favoritterne.

”Om sommeren er det fedt at løbe i nye områder og tage af sted for at udforske en by. At føle sig helt lokal, når man rejser!”
Jimmy

fællesskabet

Find en fælles glæde ved at dyrke motion sammen om sommeren! For sporten er fællesskab, som forener os og gør os klogere – på os selv og på hinanden. Hvor legen, spillet eller udfordringen hele tiden overrasker og udvikler. Og som familie kan det at dyrke sport sammen styrke vores relationer og vores kærlighed til hinanden.

 

Få følelsen og kom i gang med sommerens mange sportsaktiviteter.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo