Gå til forside

sport for alle generationer

Sport er drømme og følelser. Snapshots af de store og små oplevelser, der binder os sammen på tværs af alder og køn, elite eller motionist. Med afsæt i stemninger og oplevelser vækker sporten følelser i os alle, følelser som gør os både stærkere, klogere og rigere på nuancerne i livet. Hvem kan ikke huske duften af nyslåede fodboldbaner eller våd asfalt under løbeskoene? Din første klubtrøje, din tætteste holdkammerat eller sejeste personlige rekord? Måske dyrker du sport alene, måske sammen med dine venner eller måske med familien. Uanset hvad, er du godt i gang med at skabe minder og venskaber for livet. For sport er fællesskab, der forener og forbinder os. Få følelsen og lad sporten kickstarte dit forår.

Mød familien

Mød Kristian, Pernille, Robin, Sofus, Malou og Bimala - en aktiv familie, som deler en stærk fælles passion for både indoor og outdoor motion. Drevet af begejstring og nysgerrighed på de fysiske og mentale oplevelser som sporten giver os, har familien fundet hver deres yndlingsmotion. Hvor Sofus er begejstret for fodboldens leg, finesser og kammeratskab, så er det yogaen og gymnastikkens styrke, smidighed og fokus som finder smilet frem hos Pernille (mor) og Malou. Bimala (farmor) er glad for de oplevelser for krop og sjæl, som yoga og gåture i naturen giver hende, mens Kristian (far) er til det mere actionprægede surfing og svømning - og så lidt for sjov; padel. Robin har ikke helt fundet sin sport endnu, men overvejer at starte til håndbold sammen med sine venner.
Fælles for hele familien er, at sporten er et frirum, som giver dem glæde og overskud. Hvor man ikke behøver at tænke på andet end at nyde momentet og den fysiske oplevelse – alene eller sammen med andre.

Sofus elsker at spille fodbold med kammeraterne på U10, hvor han er både målmand og angriber.

Fodbold

Fodbold er fantastisk! Glæden ved at jonglere, drible, slå en perfekt aflevering, score mål! Piger og drenge, kvinder og mænd. Alle bliver vi begejstrede, når spillet kører og driblingerne lykkedes. Samspil og kammeratskab der former os til dem vi er – og bliver. På banen er vi alle ens, med hver med vores opgave, men med en fælles drøm. Lad bolden rulle!

Min yndlingsspiller er Ronaldo fordi han bare er super god til at skyde og drible.
Sofus
Håndbold

Spiller du håndbold - eller kunne du måske tænke dig at prøve, ligesom Robin? Der er gang i hallerne i Danmark, hvor børn, unge og voksne hver uge træner finter, hopskud og effektive spilkombinationer - og ikke mindst deler samværet, sammenholdet og kærligheden til spillet. Vidste du, at håndbold er opfundet i Danmark? At det er én af landets mest populære idrætsgrene og at piger og drenge i langt de fleste klubber spiller på samme hold til de er cirka 9 år? Der er masser af fede oplevelser og kammerater, der venter på dig - så på med håndboldskoene og kom over i hallen!

Yoga

Der er nogen der siger, at hvis du én gang har prøvet at dyrke yoga, så holder du aldrig op igen! Yoga kombinerer meditation og fysisk træning, så både krop og sind styrkes og udvikles. Følelsen af at blive stærkere og smidigere, at mærke muskler og led arbejde, mens man har fokus på åndedræt og meditative gentagelser er en luksus, som alle burde prøve. Kunne du ikke godt tænke dig en pause fra den tankevrimmel, som hele tiden drøner rundt i dit hoved? Og mærke blodet pumpe lidt hurtigere rundt i kroppen? Med online yoga kan du heldigvis nemt komme i gang hjemme på stuegulvet, som Pernille der bruger yogaen som et frirum, så hun kan tanke op på energien og igen være klar til hverdagens mange udfordringer.

 

For Bimala har yogaen været et vigtigt redskab til at klare de følelser og udfordringer, som livet er fuld af på godt og ondt. For Bimala er det vigtigt at komme ud og afsted og opleve at være en del af et yoga-hold med en dygtig underviser. Uanset hvilken type yoga du har lyst til at dyrke, så vent ikke for længe med at forkæle din krop med en helt unik motionsform.

Gør som Bimala og Pernille, det med yogaen arbejder med mental styrke, smidighed og balance.

Ved at træne hjemme viser jeg ungerne, at træning er en vigtig prioritet for mig. Nogle gange vil Malou gerne være med og det er også dejligt at vise ungerne, at man kan have det sjovt, når man træner sammen.
Pernille
Gymnastik

Malou elsker at dyrke gymnastik – at hoppe, springe, øve kombinationer og udfordre sig selv. Tusindvis af børn og unge dyrker gymnastik som Malou. Fra tumlingernes motorik-øvelser til seniorernes konditions- og balancegymnastik. Faktisk er gymnastik én af de allermest populære motionsformer på tværs af aldersgrupper. Hvorfor? Fordi gymnastik er en fantastisk kombination af leg og fællesskab med fokus på motorik og bevægelse. Hvor man kan blive udfordret på sit eget niveau hele tiden og udvikle og udforske kroppens fysiske muligheder med mange forskellige øvelser.

Padel

Hvis du ikke allerede har opdaget padel, så er det på tide! Kombinationen af squash og tennis har taget danskerne med storm og alle kan være med! Med fire vægge og en bold der er knap så hurtig som en tennisbold, er bolden hele tiden i spil. Et sjovt og dynamisk spil, som får pulsen og humøret op. Gør som Kristian og spil med dine venner - det er nemt at komme i gang. Og der spilles to mod to. Find en padelbane tæt på dig, så er du klar! .

Padel er et sjovt og udfordrende spil, hvor banerne også skal tænkes ind. Det er fysisk og det er taktisk, en kombination som giver mange lyst til at prøve spillet.

Find din yndlingssport og bliv inspireret til udstyr og gadgets hos Sportmaster!

Fællesskabet

Find en fælles glæde ved at dyrke motion sammen på tværs af generationer og interesser. For sporten er fællesskab, som forener os og gør os klogere – på os selv og på hinanden. Hvor legen, spillet eller udfordringen hele tiden overrasker og udvikler. Og som familie kan det at dyrke sport sammen styrke vores relationer og vores kærlighed til hinanden. Find den sport, som gør dig glad. Alene eller sammen med andre.

 

Få følelsen og lad sporten kickstarte din sommer!

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Mandag 29. maj:

Lukket

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo