Gå til forside

Sportmaster X
Iris Gold

Sneakers er mere end bare en sko. Det er en livsstil. De perfekte sneakers forener stil og komfort på en cool og casual måde, som udtrykker præcis din personlighed. Sammen med den dygtige sangerinde Iris Gold, har SPORTMASTER skabt en lille video, hvor musik og dans sætter scenen for masser af lækre sneakers stylings. Bliv inspireret til tonerne fra Iris Gold’s nye single ”Crushed Velvet”, og tjek så SPORTMASTERs store udvalg, hvis du vil forkæle dig selv med de helt rigtige sneakers!

Hos Sportmaster kan du helt eksklusivt se den sprit nye musikvideo fra Iris Gold til nummeret ”Crushed Velvet"

IRIS GOLD

 

Den dansk-jamaicanske musiker har spillet Europa tyndt med koncerter i en række store byer – herhjemme blandt andet på VEGA i København. Hun har udgivet albummet ”Planet Cool”, hvor du måske allerede har danset til sangen ”All I Really Know”. Måske du også har lyttet til ”Lover of My Own”, som er blevet heftigt spillet på de danske radiokanaler og været Track of the Day på BBC Radio 1. Hør Iris Golds nye single ”Crushed Velvet” herunder, en single som kickstarter næste spændende del af hendes musikalske rejse med masser af festivaler rundt omkring i Europa i 2022.

Den nyeste single "Crushed Velvet" kan høres fra den 25. februar.

Mon ikke vi alle elsker fornemmelsen af nye sneakers! De sneakers, som kan både opgradere dit look og give komfort og stil. Måske de cool stylings med Iris Gold og hendes dansere har inspireret dig til at finde nye favoritter, måske endda et par must-have sneakers, som skal følge dig i tykt og tyndt dette forår. Du finder SPORTMASTERs store udvalg af sneakers til kvinder, mænd og børn her.
Nothing beats the feeling of new sneakers.