Gå til forside

SPORTMASTER åbner en ny stor butik i Rosengårdcentret

Ja den er god nok! Torsdag d. 20. maj åbner SPORTMASTER en spritny stor butik i Rosengårdcentret – og vi glæder os til at byde dig velkommen indenfor til en verden af sport. Vi sparker det hele i gang med en kæmpe åbningsfest, og du er selvfølgelig inviteret!

 

Ta' hele familien under armen, og oplev det bedste fra de største sportsbrands, masser af vilde åbningstilbud og spændende konkurrencer.

 

Fredag d. 21. maj og lørdag d. 22. maj kommer Laura, som er brand trainer hos Asics, forbi den nye SPORTMASTER butik i Rosengårdcentret. I den forbindelse kan du komme forbi og få lavet en gratis avanceret løbetest med en Run Analyzer på løbebåndet.

En verden af sport

Når du træder ind i vores nye butik i Rosengårdcentret vil det være som at træde ind i en verden af sport. Du finder et stort udvalg af sportsgear til løb, fitness, fodbold og en masse andre sportsgrene. Du finder selvfølgelig også et stort udvalg af alt til en aktiv hverdag, lifestyle-tøj og skønne sneakers, som du kender fra SPORTMASTER.

 

Som noget helt særligt er den nye butik i Rosengårdcentret gjort mere interaktiv, da vi synes at det giver værdi for vores kunder. Du kan blandt andet helt selv personliggøre dine varer via skærme i butikken – skal din nye fodboldtrøje f.eks. have noget særlig tryk på, så kan du selv designe den. Du kan også nemt shoppe direkte fra SPORTMASTER.dk via skærmene i butikken – så hvis det du leder efter, ikke er på lager i butikken, så kan det hurtigt komme det. Vi har derfor Danmarks største udvalg af sportsgear – og du slipper for at gå forgæves, når du besøger os.

Konkurrence

QUIZ & VIND

en Hövding 3 Airbag Cykelhjelm til en værdi af 2.699,-

 

 

    Deltag her    

 

 

*Vinderen trækkes den 24. maj 2021 blandt alle dem der har svaret rigtig i quizzen. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Find en masse gode åbningstilbud

Kom til autografskrivning i fredag den 21. maj fra 16-17, når OB-spillerne Issam Jebali, Sayouba Mandé, Mart Lieder og Emmanuel Sabbi kigger forbi, eller på lørdag den 22. maj fra 14-15, når Janus Drachmann, Mads Frøkjær, Mikkel Hyllegaard og Christian Vestergaard deler autografer ud.

Du finder os her

Ørbækvej 75, 5220 Odense (ved indgang F i Lilla gade)

Se åbningstiderne her

Et farvel til SPORTMASTER butikken på Ørbækvej 113

Med åbningen af den nye butik i Rosengårdcentret har vi besluttet af lukke SPORTMASTER butikken på Ørbækvej 113. Butikken lukker fra d. 12. maj.

 

Vi siger stort tak for alle de gode minder fra butikken – og vi håber selvfølgelig at alle jer skønne kunder, der har besøgt os i butikken på Ørbækvej 113, nu vil komme og besøge os i vores nye butik i Rosengårdcentret.

Kundeservice

FAQFAQ
Support Call89 87 36 36
Mail Supportkundeservice@sportmaster.dk


Åbningstider i kundeservice

 

Mandag - fredag:

10:00 - 16:00

Lørdag - søndag: 

Lukket

 

Følg os

VILD MED SPORT

Sportmaster FacebookSportmaster Instagram

En del af Sport 2000

SPORTMASTER er stolte over at sponsorere:

Aalborg håndbold
dansk padel forbund logo